Ønsker til vinter #preggostyle

Bløde bukser til baby

baby bukser leggingsJeg har fundet en masse dejlige, bløde bukser til baby. Jeg kan huske, at jeg da Folke var lille, havde købt jeans til ham, som jeg syntes var noget så fine. Men der var en lidt skrap dame fra en ældre generation, som gav en spids bemærkning om, hvor synd det dog var, at hans mor gik mere op i, at han var smart end, at tøjet var rart at have på. Helt ærligt, så havde jeg nu slet ikke tænkt i de baner, og jeg tror heller ikke det var så ubehageligt, men kommentaren har alligevel sat sig i mig, og jeg prøver at tænke lidt mere i komfort.

Så nu har jeg fundet en masse bløde bukser på budget – de koster faktisk alle under 100 kr. Jeg har selvfølgelig glemt at nummere, men jeg håber I kan regne det ud alligevel:

1 / 2 / 3 / 4 / eller find hele oversigten her


Husker du at følge med på bloggens Facebookside og Instagramprofil, så du er opdateret med de nyeste blogindlæg?


Har du set, at der er en masse gode vegetariske opskrifter her på Copenhagen Kiddo? Dem finder du HER.

10 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ønsker til vinter #preggostyle