Vores madplan til vegetarer og kødspisere #1

Træt med træt på, truende mænd på cykelstien og et gæsteindlæg

 

miintoHer har været lidt stille de sidste par dage, for jeg har haft en masse at se til, og jeg må nok til at indse, at jeg bare bliver hurtigere træt, når jeg både har to børn og en gravid mave at tage hensyn til. Når jeg endelig har kunnet sætte mig for at slappe af ved 20-21-tiden, så har jeg nærmest ikke kunne skrive en sammenhængende sætning.

Pyyha, det er noget andet at være gravid tredje gang end første gang, hvor man kunne gå direkte hjem og smække benene op efter arbejde. Lunten er også lidt kortere, hvilket gik ud over mig selv og F i går på cykelstien, da jeg kom til at råbe et mindre pænt ord efter en mand, der var ved at fræse os ned på cykel, fordi han ikke kunne vente med at overhale, til vi var kommet forbi en indsnævret strækning med vejarbejde. Han blev så edderrasende på mig, at han blokerede cykelstien med sin cykel og råbte og skreg af mig og ikke mindst truede mig, alt imens lille F stod bagved med sin cykel og blev ret bekymret. Nej, jeg skulle ikke have råbt først, men for fanden, hvor er man dog sårbar i trafikken med en dreng, som skal lære at cykle i storbyen, og man selv har en baby i maven.

Nej Folke må ikke køre på fortovet, og nej han er for tung til min cykelstol, og nej der er ingen bus, der lige passer, så vi kan nå til svømning på andre måder end på cykel. Og de skal jo lære at cykle i trafikken på et tidspunkt i deres liv. Jeg gør alt, hvad jeg kan for at lære ham reglerne og sørge for, at han holder sig ind til siden og viser hensyn til andre. De fleste medcyklister er også virkelig søde og smiler, når de kører forbi. Men nogle mennesker bilder åbenbart sig selv ind, at de er med i Tour de France på turen til og fra job, og efter min mening skulle de tage at flytte ud til landevejene, hvor de kan slå sig løs i stedet for inde i centrum.

Og bare for lige at slutte af med et lidt lettere stemt emne, så har jeg i dag gæsteblogget på bloggen Miini Kids, som ligger hos Miinto. Jeg har delt mine efterårsfavoritter derinde, og I må meget gerne smutte forbi og læse indlægget, hvis I vil have inspiration til efterårsgarderoben. Sorry, det blev ren pigegarderobe, men det var lige der, jeg fandt mine favoritter.

Det her indlæg var en omgang blandede bolsjer, men sådan er det herinde. En masse om tøj, men indimellem også lidt fra vores hverdag, som jeg til tider synes er pænt presset. Men mon ikke de fleste børnefamilier har det sådan?


✩ Husker du at følge med på bloggens Facebookside og Instagramprofil, så du er opdateret med de nyeste blogindlæg? ✩

✩ Har du set, at der er en masse gode vegetariske opskrifter her på Copenhagen Kiddo? Dem finder du HER .

2 kommentarer

 • Folk er virkelig nogle spader i trafikken og jeg er det sikkert også selv til tider.

  Idag skiftede det til gult da jeg var på vej i et lyskryds. Var vel 1 meter ude i krydset. Jeg kunne enten ha lavet en nød opbremsning eller fortsætte og nå over inden det skiftede til rødt. Jeg valgte det sidste. Det var der så en knallert idiot der ikke var enig med mig i, som kom fra den anden side. Da han overhalede mig råbte han: Din store idiot, du kører over for rødt og sætter dit barns liv på spil.

  Jeg var helt paf, for det første var det ikke rødt og for det andet skal han da bare blande sig helt uden om.

  Virkelig mærkelig opførsel.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Copenhagen Kiddo

   Øv en nar. Når først du er ude i krydset, så skal du jo faktisk fortsætte. Og kommentarer omkring ens børn og vores motherhood skal de bare holde for sig selv.
   Kram til dig

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vores madplan til vegetarer og kødspisere #1