Gummistøvler med foer til efterår/vinter

Grøn marmor – boligønsker

grøn marmor ur

Lige nu, hvor vi er i gang med diverse projekter herhjemme i lejligheden (blandt andet badeværelses makeover på budget, som jeg glæder mig til at vise jer), kan jeg ikke helt lade være med at drømme om nye skønne ting til indretningen. Vi har for eksempel ikke et vægur, hvilket jeg længe har ønsket mig både i soveværelse og køkken.

Nu har jeg så fundet URET – i hvert fald til soveværelset, hvor det ville hænge så fint blandt smukke illustrationer – et ur i grøn marmor! Er det ikke smukt? Jeg elsker den grønne marmorerede farve. Uret kan købes lige her, og det er lidt pebret i prisen, så jeg skal spare lidt op, hvis jeg vil have det.

Jeg har også set to borde i grøn marmor, som kunne give lidt mere farve til vores stue. Blandt andet et fra Ferm Living her eller det smukkeste sofabord fra OX Denmarq

grøn marmorgrønt marmor bord ox dk

 

 


✩ Husker du at følge med på bloggens Facebookside og Instagramprofil, så du er opdateret med de nyeste blogindlæg? ✩

✩ Har du set, at der er en masse gode vegetariske opskrifter her på Copenhagen Kiddo? Dem finder du HER .

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gummistøvler med foer til efterår/vinter