Flotte ventekjoler

Mere graviditetstøj og -tankini

graviditetstøjBær over med mig, og spring indlæggene over med graviditetstøj, hvis det bliver for meget af det gode, ikke? Jeg fandt bare lige denne tankini, og selvom jeg har en graviditetsbadedragt, som jeg er vildt glad for (jeg har den på i dette indlæg), så skulle andre gravide da lige se den, for jeg synes den er vildt fed! Nu er jeg altså også glad for striber. Hvad synes I?

Nederdelen og toppen er også nogle gode items her til efterår og vinter, og dem overvejer jeg også lige nu. Jeg kan godt lide detaljen med imiteret læder på skulderen. Det gør lige, at det ikke bliver en helt plain strik. Nederdelen går til det meste, så derfor kunne den være fin at tilføje min voksende ventetøjs-samling 😉


✩ Husker du at følge med på bloggens Facebookside og Instagramprofil, så du er opdateret med de nyeste blogindlæg? ✩

✩ Har du set, at der er en masse gode vegetariske opskrifter her på Copenhagen Kiddo? Dem finder du HER .

2 kommentarer

 • Astrid

  Mit bedste tøjindkøb da jeg var gravid var min fatal dress fra Wolford – brugte den mest som nederdel, så behagelig. Bruger den også efter min graviditet og er stadig glad.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Copenhagen Kiddo

   Den kender jeg ikke. Må lige tjekke den ud. Tak for tippet 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Flotte ventekjoler