Pink Coat

Ønsker til vinter #preggostyle

soft gallery

Soft gallery

Graviditetsbukser // Uldtrøje // Soft Gallery strikjakke // Hue // Vanter // Angulus leopardstøvler

Soft Gallery heldragt // Soft Gallery sengetøj

Jeg var netop forbi Struts wepshop for at udse mig, hvilket tøj jeg skal prøve, når jeg får losset min røv ind til Nørrebro. Jeg mangler i den grad et par graviditetsbukser, men så faldt jeg jo over en masse andre skønne ting i deres webshop. Blandt andet også lidt smukt til lillebro! Thomas begynder at vise lidt tegn på nervøsitet over alt det leo, jeg køber ind – især fordi vi skal have en dreng. Men det kan man altså godt efter min mening!

Støvlerne fra Angulus er fra deres egen webshop, og jeg er blevet så afhængig af mit andet par, at jeg drømmer lidt om de her støvler også. De er lidt mere afdæmpede end mine andre leopardplettede støvler. De er seriøst gode at gå i, og heldigvis er pasformen på lige præcis den her model perfekt til mine smalle fødder. Jeg købte par vinterstøvler derfra sidste år, som desværre endte med at være lidt for brede til mine fødder. Men de er sindssygt flotte og dejligt varme, så hvis I har et godt bud, vil jeg gerne sælge dem. I kan se flere billeder af dem i dette indlæg.

angulus vinterstøvler


✩ Husker du at følge med på bloggens Facebookside og Instagramprofil, så du er opdateret med de nyeste blogindlæg? ✩

✩ Har du set, at der er en masse gode vegetariske opskrifter her på Copenhagen Kiddo? Dem finder du HER .

4 kommentarer

 • Ragnhild

  Hei! Jeg kunne godt være interessert i å kjøpe støvlene 🙂 Hvilken størrelse er de i? Og hvor mye vil du ha for dem? Og har du mulighet for å sende dem til min svigerfamilie i Jylland?

  PS. Superfin blogg du har, elsker å følge med i Københavner-familielivet deres 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Copenhagen Kiddo

   Hej Ragnhild, det er str 38. Nypris er 1400, så hvad siger du til at give 650 inkl Porto? Og tak for de søde ord 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ragnhild

   Hei igjen!
   Det høres fint ut 🙂 Har du en emailadresse, så kan vi kommunisere videre der?
   Ha en fin kveld!

   Ragnhild

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Copenhagen Kiddo
   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pink Coat