Gravid uge 20 - Misdannelsesskanning

Mutsy Evo kombivogn til god pris

mutsy barnevognSom jeg skrev i dette indlæg, så har vi fundet en barnevogn, eller kombivogn for at være mere specifik, som jeg forestiller mig, at vi ender med at købe. Jeg har tidligere vist min begejstring for Stokkes kombivogn, som jeg stadig har et lille crush på. Men for at være helt ærlig, så synes jeg også, at det er mange penge for en barnevogn, som vi ikke skal bruge til flere børn.

Så jeg har søgt nettet tyndt for at finde et alternativ og har nu fundet Mutsy Evo kombivogn, som jeg synes ser meget lovende ud. Det er ikke svært at se, at den ligner Stokkes kombivogn utroligt meget, og det er nok også det, jeg er faldet for. Prisen er bare en helt anden, og kommer faktisk helt ned på 4000 kr for hele pakken, hvis man bestiller fra enten engelske eller tysk hjemmesider (i skrivende stund på tilbud til 399 euro med læderstyr). Hvis man foretrækker at købe den fra en dansk hjemmeside, kan den findes her dog til 4700 kr. Jeg tænker, at der er flere derude, som er interesserede i at købe lidt billigere.

Kombivognen kommer i mange forskellige farver, og man kan både vælge mat sort stel og sølv/aluminium. Derudover er der også nogle af vognene, som kan vælges med læderstyr – for eksempel den grå. De modeller hedder Mutsy Igo Nomad, og er altså ret flotte, synes jeg. Men læderdetaljen gør også vognen lidt dyrere. Så vi ender nok med den Marine-blå.

Hvilken kombination ville I vælge?

Jeg har ikke fundet nogen dansk test på den. Men til gengæld er der flere engelske mødre, der skriver om den, og så vidt jeg kan se, har de udelukkende gode erfaringer med kombivognen fra Mutsy Evo.


✩ Husker du at følge med på bloggens Facebookside og Instagramprofil, så du er opdateret med de nyeste blogindlæg? ✩

✩ Har du set, at der er en masse gode vegetariske opskrifter her på Copenhagen Kiddo? Dem finder du HER .

10 kommentarer

 • Charlotte

  Hej 🙂 Fik I købt Mutsy Evo’en? Og kan du fortælle mig det indvendige liggemål, og evt. om der kan ligge en voksipose deri? På forhånd tak.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Copenhagen Kiddo

   Hej Charlotte

   Jeg endte faktisk med at købe Stokke Trailz. Så jeg kan desværre ikke hjælpe med mål. Men ellers prøv at skriv til butikken. Der kunne ikke ligge en voksi i vores (som jeg tror har nogenlunde samme længe – 80cm), men vi sliber pladen til, og så går det alligevel.

   Kh Signe

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Charlotte

   Tak for dit svar 🙂

   Jeg overvejer meget denne vogn. Men vi bor på 3. sal uden elevator, og det skal derfor være muligt med enten en lift eller en form for sovepose, så baby er lige til at tage med op. Jeg tager dit råd til mig og kontakter en forhandler 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Copenhagen Kiddo

   Ja det kan jeg sagtens følge dig i. Vi bor også på fjerde uden elevator, og det ville være alt for tungt at bære hele barnevognsdelen op ad trapperne 😀 Og surt at skulle vække baby hver gang man kommer hjem. Så det er alfa og omega at kunne få lift eller sovepose i 🙂 Jeg håber du får svar hos forhandleren

   Kh Signe

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kira

  Hej, jeg sidder lige og søger på netop denne vogn, Mutsy Evo, fordi den lader til at være et ret godt alternativ til Stokkes kombivog som jeg er lidt lun på. Det lader dog ikke til at der er nogle butikker i DK (København) der forhandler den. Kunne jo være meget rart at se og prøve den før man køber den. Ved i om der er nogle butikker der forhandler mærket?
  Bedste hilsner Kira

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Copenhagen Kiddo

   Det er også det, jeg synes er rigtig ærgerligt Kira. Jeg ville også gerne se den i en butik først, men har ikke kunne finde den nogle steder desværre.
   Men måske de forskellige danske webshops har et showroom, hvor man kan få lov at prøvekøre den. Der er både Danbaby og Pinkorblue, men jeg ved ikke hvor de har adresse. Men du kan prøve at skrive til dem for at høre

   Kh Signe

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Jeg er selv lidt i vildrede om hvilken barne/kombivogn, vi skal vælge. Jeg synes også, at Stokkes vogne er fine, men prisen er lige vel høj. Og så kan jeg ikke helt finde ud af, om jeg synes liggemålet bliver for kort til, at barnevognsdelen for hurtigt bliver for lille…
  Mutsy er i alle tilfælde et virkelig fint alternativ til Stokke! Jeg tror, at jeg ville hapse den i sort med sort stel. Har du kunne læse dig frem til liggemål på barnevognsdelen?
  God weekend! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Copenhagen Kiddo

   Umiddelbart ser det ud til at barnevognskassen er 89 cm i længden. Men om det er udvendigt eller indvendigt mål, er jeg ikke sikker på. Det stod sådan her: Length 89 cm x Width 48 cm x Height 60 cm på den her hjemmeside http://www.prams.net/mutsy-evo-transporter-3-in-1-travel-system-reversible-seat-black-a

   Liggemålet er selvfølgelig kortere end på en Odder barnevogn, men de kan jo sagtens sove i klapvognsdelen i en Voksipose med plade i. Den kan lægges helt ned og har et længere liggemål end selve barnevognskassen.

   Min eneste tanke er, om den er meget shiny i stoffet, hvilket jeg ikke er så glad for. Det kunne være rart at se den i virkeligheden før den endelige beslutning 🙂

   Rigtig god weekend til dig også, Simone

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Jeg synes, læderstyret er top lækkert!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gravid uge 20 - Misdannelsesskanning