Vi tester børnespil

Rugged Gear vinterstøvler og lidt om vores weekend

rugged gear vinterstøvlerrugged gear vinterstøvler
rugged gear vinterstøvler
rugged gear vinterstøvlerDenne vinter skal Vega teste et par smarte Rugged Gear vinterstøvler. Jeg synes jo egentlig, det er noget tidligt at tage vinterstøvlerne i brug, men efter de kom med posten for en uges tid siden, har hun nærmest ikke kunne bære, at de ikke måtte tages i brug. Så jeg havde lovet hende, at lørdag var dagen, hvor vi kunne afprøve dem og ikke mindst få taget billeder her til bloggen. Det var jo knaldvarmt lørdag, men de skulle på for enhver pris! Billederne lyver ikke. Hun synes de er et hit. Men som sagt skal de jo testet på de lidt koldere dage, og jeg skal nok komme med en anmeldelse, når de har været i brug. De kommer i forskellige variationer, og I kan se forskellige variationer her og her (affiliatelinks).

Lørdagen blev ellers brugt på test af børnespil, hvorefter vi smuttede ned i gården. Det var egentlig planen at det skulle være en hurtig tur derned, men vi endte vel med at være der i tre timer eller deromkring. Da vi kom ned tikkede der nemlig en sms ind fra Folkes venindes mor, der ville høre, om vi var ude. Så det blev til en spontan legeaftale, og så fik vi mødre ellers vendt verdenssituationen og pludselig var det tid til aftensmad. Så hyggeligt, og det er ved at være lang tid siden jeg har nydt en hyggelig lørdag på den måde uden at tænke over, at jeg skulle læse.

Søndag afleverede vi F til legegruppe, og så smuttede Vega og jeg på Fisketorvet for at købe invitationer og andet gejl ind til hendes fødselsdag i Søstrene Grenes og Fætter BR. Hun har endnu ikke haft børnehaven på besøg til en fødselsdag, og eftersom det i år er sidste chance før skolestart, så er det nu, det skal være. Hun gik helt amok (på den søde måde) i Søstrene Grenes, og der var ikke den ting, der ikke imponerede hende, hvilket resten af butikken ikke var i tvivl om, når de hørte hendes højlydte hvin.


✩ Husker du at følge med på bloggens Facebookside og Instagramprofil, så du er opdateret med de nyeste blogindlæg? ✩

✩ Har du set, at der er en masse gode vegetariske opskrifter her på Copenhagen Kiddo? Dem finder du HER .

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vi tester børnespil