Wheely Bug på tilbud - gaveide

Vi tester børnespil

børnespilFor et stykke tid siden blev jeg kontaktet af webshoppen Spil Med Smil, som ville høre, om jeg ville teste et af deres mange børnespil. Det var jeg frisk på, og derfor har børnene og jeg testet Skæg med bogstaver-spillet.

Spillet er for de 4-7 årige, og det handler ganske simpelt om, at børnene skal have det sjovt samtidig med, at de lærer mere om bogstaverne. Vi hyggede os med det, men for Vega var nogle af kategorierne lidt svære, hvorimod det for Folke var legende let. Derfor vil jeg anbefale, at man spiller spillet med jævnaldrende børn, for Vega blev sur hvis vi (især Folke) hjalp, men hun kunne heller ikke løse alle opgaver selv. Så hun gik halvvejs i spillet.

Derefter spillede Folke og jeg videre, og så gik det lidt mere glidende, fordi vi kunne afstemme sværhedsgraden til hans niveau. Han syntes, det var vældig morsomt, og vi kom for eksempel rundt omkring ord, som har stumme bogstaver og fik talt om det. Så han har helt sikkert haft en lærerig oplevelse ud af det, samtidig med, at det var sjovt.

Så alt i alt et rigtig fint spil. Det henvender sig som sagt til børn fra 4-7 år, og man kan være fra 2-4 spillere. Det koster 160 kr. og kan købes her.

Vurdering:

børnespil

 


✩ Husker du at følge med på bloggens Facebookside og Instagramprofil, så du er opdateret med de nyeste blogindlæg? ✩

✩ Har du set, at der er en masse gode vegetariske opskrifter her på Copenhagen Kiddo? Dem finder du HER .

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Wheely Bug på tilbud - gaveide