Flot dukkehus i træ

Bløde ønsker til lillebror

lillebror1 // 2 // 3 // 4 // 5 // 7 // 8 // 9 / 10 //

Jeg synes egentlig jeg har købt en del tøj til lillebror, men når jeg kigger i skabet, så kan jeg jo godt se, at der næsten ikke er noget i størrelse 56. Det er så svært at forudsige, hvor meget vi skal bruge. V var 4600 g (!) ved fødslen, så hun var nærmest i str. 62 med det samme. Men man vil jo heller ikke stå med kun få sæt, når han kommer. De bruger jo flere sæt tøj om dagen i starten.

Der er i hvert fald mange fine styles til de helt små, og jeg overvejer nole af ovenstående. Hvor meget mon I havde/har i str. 56 og 62?

Indlægget indeholder affiliatelinks


✩ Husker du at følge med på bloggens Facebookside og Instagramprofil, så du er opdateret med de nyeste blogindlæg? ✩

✩ Har du set, at der er en masse gode vegetariske opskrifter her på Copenhagen Kiddo? Dem finder du HER .

6 kommentarer

 • Åh, er da helt vild med den der nr.5 fra Molo! (og den er da ik dyr!). Anyway, vores første søn var en bette fugleunge og da måtte vi ud og købe en masse i str.50 og 56 (for det havde vi ikke meget af – lyttede jo til folk der sagde, at det vokser de lynhurtigt ud af!). Så kom lillebror – 12 dage over tid og nærmest direkte i en str.62! Så nåede næsten ikke at bruge det str.56 jeg denne gang havde fået købt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Copenhagen Kiddo

   Haha ja det er svært at forudsige, hvilken størrelse de har, når de kommer ud. Jeg gik også 13 dage over tid anden gang, og moderkagen fungerede fremragende, så det er nok også en af grundene til, at hun var så stor. Den her gang kommer jeg ikke til at gå så lang tid over, for skal helst ikke føde en der er større endnu. Er ikke selv den største person 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie K.

  Vi har egentlig en del i str. 56, og faktisk også for meget synes jeg. Det er svært at nå og bruge det hele, og det på trods af han nu er 10 uger og stadig bruger str. 56. Men nu kom han også til verden 4 uger før termin, og var meget lille. Og så kommer det selvfølgelig også an på om der er mange uheld, her har vi endnu ikke skidt igennem noget, men engang imellem kommer han til at tisse eller gylpe ud over det hele. 🙂 Så der skal alligevel lidt til. 🙂 Men køber helt sikkert ikke så meget i de næste str. først når han begynder at kravle og tøjet bliver mere slidt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Copenhagen Kiddo

   Måske er det meget godt, at jeg ikke har købt så meget 🙂 Så må jeg jo tilføje lidt efterfølgende hvis det bliver nødvendigt 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lækre sager!!! Vi havde ikke så meget, bare et par sæt. Man bruger jo ikke så meget i starten? Kun hvis man har ”uheld” i den ene eller anden ende hehe, mere eller mindre. Synes også, at det var hyggeligt at shoppe da Alma var helt helt lille, fordi hun sov jo alligevel, så kunne man gå og købe lidt i mens. Alma var 50 cm, men vi brugte aldrig str 50, det går så hurtigt alligevel.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Copenhagen Kiddo

   F gylpede en del, så vi brugte meget. Men det er jo ikke sikkert vi får en mere gylper. Og som du siger, er det jo også hyggeligt at købe lidt efter de er kommet til verden 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Flot dukkehus i træ