Hurraaa 5 års fødselsdag

Vores fødselsdag og et udsalgstip på Angulus og Soft Gallery

IMG_9912IMG_99111415108794.776572.31En dejlig dag med min lille 5-års fødselar er ved at være overstået. Dagen har været perfekt. Først besøg af børnehaven, som hun jo syntes var helt fantastisk. Stuen var propfuld, og vi måtte dække bord på gulvet for at få plads til alle børnene. Jeg frygtede et klistret saftevandsgulv og masser af oprydning efterfølgende, men imponerende nok, så gik det uden større uheld, og de ryddede ALT legetøj op, inden de gik. Ret fantastisk, for så kunne vi nemlig slappe af efterfølgende. To timer med så meget larm gjorde mig træt i hovedet, og jeg tager hatten af for de skønne voksne, som passer vores børn hver dag – hele dagen.

Vi hentede F, så snart han fik fri fra skole. Han var nemlig meget ked af at skulle forlade os i morges for at tage i skole, imens vi skulle holde fødselsdag. Så eftermiddagen er gået med at hygge med resterne af kagen og legetøj fra Playmobil, som Vega havde fået i fødselsdagsgave. Hun sidder stadig helt fordybet i det lige nu og har det sødeste rollespil med de medfølgende figurer. Det er så hyggeligt at sidde og lytte til, og jeg skal virkelig stoppe mig selv i at komme til at grine, for så ved jeg at hun forsvinder ind på sit værelse med det samme. Kender I det?

Forresten så vil jeg lige tippe jer om, at I kan få 30% på både Angulus og Soft Gallery, hvis I da ikke allerede har set det. I kan finde det hos Lille Figaro. Soft Gallery er på udsalg til og med i morgen med koden “SG Sale” (rabatten fratrækkes manuelt), og Angulus er på udsalg til og med d. 6. november. Her er rabatten allerede trukket. Der er både leo- og camouflagemodeller på udsalg.


✩ Husker du at følge med på bloggens Facebookside og Instagramprofil, så du er opdateret med de nyeste blogindlæg? ✩

✩ Har du set, at der er en masse gode vegetariske opskrifter her på Copenhagen Kiddo? Dem finder du HER .

2 kommentarer

 • Åh ja – det kender jeg godt. Hvis man kommer til at grine.
  Det kan give mig helt ondt i maven når jeg kommer til at grine af Malthe mens han danser. Han bliver så pinlig, og skynder sig ind på værelset… Så synd altså 🙁

  Lyder som en SKØN fødselsdags-dag. Tillykke med hende <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Copenhagen Kiddo

   😀 Ja det er så synd, men det er virkelig svært at lade være nogle gange 🙂 Kram

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hurraaa 5 års fødselsdag