Weekenden står på...

Find julegaverne i IKEA

#Indlægget er skrevet i samarbejde med IKEA

Jeg elsker julen, og jeg plejer at være ude i god tid med gaver, og det er ret timet og tilrettelagt med lister over, hvilke julegaver de forskellige skal have. Det er nemlig vigtigt for mig, at det ikke bliver en stressfaktor at købe julegaver, men at det rent faktisk er hyggeligt og nemt.

Nu har vi jo været en del i IKEA på det sidste fordi vi har renoveret lejlighed, og der fandt jeg ud af, at man jo kan finde en masse skønne ting, som også kan bruges som julegaver eller fødselsdagsgaver for den sags skyld. Jeg købte i øvrigt også al pynten til V’s fødselsdag tidligere på måneden. Det er skønt at der er samlet så meget på et sted, så man ikke skal gå fra butik til butik.

I anledning af at det snart er jul, har jeg derfor fundet nogle julegave-ideer til både børnene, veninden og vores mødre. Ret fine ting, synes jeg selv. Og så er det ikke mindst til overskuelige priser.

julegaver ideerTil veninden har jeg fundet tre ting, som ville pynte i hjemmet. Opbevaringsboks til make-up og smykker, lækker grafisk pude og kasser i den fineste farvekombination.

julegaver ideerVi overvejer lidt, om V skal have udskiftet sin smukke seng, som hendes far har bygget til hende. Den fylder ret meget i rummet, men der er lagt så mange kræfter i den, at den er svær at skille sig af med. Men hvis vi ender med det, så synes jeg, at den smukke træk-ud-seng i sart rosa, ville være et meget fint alternativ til hendes nye værelse. Børnene har flere gange talt om, at de gerne vil prøve at sy sammen med mig. IKEA har en meget billig symaskine, som ville være god som en symaskine for begyndere. Derudover har IKEA masser af sjovt legetøj til børn, og jeg har også fundet både et kasseapparat og et bowlingsæt.

julegaverTil mødrene eller svigermødrene har jeg fundet det fine runde spejl, som vi selv har hængende på vores badeværelse, flotte nye sengelamper og en rigtig fin køkkensaks i sort gummi.

2 kommentarer

 • Ikea er fantastisk – ikke mindre!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Copenhagen Kiddo

   Ja det er faktisk muligt at finde virkelig mange gode ting, som også fungerer fint som gave 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Weekenden står på...