At være studerende og mor

Lejlighedsprojekt

Lige nu bor vi rent ud sagt i noget, der føles som en svinesti. Der er støv über alles, fordi Thomas (på min opfordring) begav sig ud i selv at save hul i væggen, der går fra stuen og ind til børneværelset. Jeg kan godt være den pænt utålmodige type – ‘the completer’ – som personlighedstesten sagde, da vi startede min studiegruppe op, og skulle finde vores roller i gruppen.

Så da der var gået over en måned uden held til at finde en håndværker, som kunne hjælpe os med projekt-ekstra-børneværelse, mente jeg, at vi måtte tage sagen i egen hånd. Så jeg googlede løs os fandt diverse gør-det-selv-hjemmesider, som forklarede, hvordan man på få timer kunne lave en fin døråbning. Herefter overbeviste jeg nøje Thomas om, at det var et projekt, han snildt kunne kaste sig ud i.

Og gider man diskutere med en gravid kvinde, der har fået en SÅ fantastisk ide? Nej, det gjorde han ikke, og jeg tror vi fik bildt hinanden ind, at det hurtigt lige kunne ordnes. Så da jeg tog på uni i sidste weekend, lavede jeg en tidsplan til Thomas, og vi regnede med, at det nok skulle være klaret, når jeg kom hjem til aftensmad.

Men sådan nogle ting går jo ikke altid, som man håber, og den væg er åbenbart umådeligt hård at save i. Han endte dog med at få et hul, så der er nu frit syn ind til børneværelset og virkelig virkelig beskidt! Der hænger afdækningsplast i halvdelen af vores stue, og alt er ét stort rod.

Heldigvis har vi i mellemtiden fundet en håndværker, som har givet os en tidsramme på ca to uger, så lige nu venter vi på, at han kommer og færdiggør arbejdet.Vi har fundet det helt perfekte industrielle vindue, som skal sidde mellem børneværelserne, og jeg tror heldigvis på, at det bliver rigtig fint i sidste ende. Men hold nu op, jeg glæder mig til vi kan give lejligheden en hovedrengøring og få lavet nogle lækre værelser.

Er I andre, som har kastet jer ud i at lege håndværkere derhjemme? Selvom T ikke kunne noget som helst selv, da vi flyttede ind, har han alligevel fået lavet et køkken, to badeværelser og mange andre ting, og jeg synes faktisk det bliver rigtig fint. Så min holdning er, at det bare er at kaste sig ud i det. Denne her gang måtte vi så bare sande, at vi måtte tilkalde professionel hjælp for at afslutte det 🙂

Det skal gerne være færdigt, inden jeg går på barsel. Godt nok er jeg kun i 28. uge, men om lidt er det jul, i januar har jeg eksamen og lige pludselige, så er tiden bare gået. Og med en lille baby og to større børn, så tror jeg ikke overskuddet er der til flere store projekter.

Her ser I vores stue med plastik, støv og væg-indhold, der flyder rundt omkring. Spisebordet er blevet rykket, så jeg nu sidder lige under spisebordslampen, som jeg også gerne rejser mig op i hver anden gang, jeg går fra bordet. I kan godt forstå, at jeg er træt af det, ikke?

Jeg glæder mig altså til at vise det hele frem, når vi er længere i processen, for jeg tror det bliver sindssygt fint. Jeg beklager i øvrigt billedkvaliteten for tiden. Jeg er først hjemme efter mørkets frembrud, og så er det altså ikke rigtigt muligt for mig at få lækre, lyse billeder. Men det er også godt at se de ikke så polerede billeder en gang imellem, ikke?

 photo PicFrame_zps380ff76f.jpg


✩ Husker du at følge med på bloggens Facebookside og Instagramprofil, så du er opdateret med de nyeste blogindlæg? ✩

✩ Har du set, at der er en masse gode vegetariske opskrifter her på Copenhagen Kiddo? Dem finder du HER .

2 kommentarer

 • shm

  Spændende projekt!
  Glæder mig til at se det færdigt.
  Vi er midt i det.videste tilbygningsrod.
  Får bygget halvandet værelse og et badeværelse på vores lille hus.
  Det er dæleme hårdt mens det står på!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Copenhagen Kiddo

   Det lyder også spændende 🙂 Jeg håber du viser frem på bloggen, når det står færdigt. Og ja det er lidt hårdt at leve i rod, men sikkert det hele værd, når det er færdigt. God weekend

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

At være studerende og mor