Julens fester - fint tøj på budget

Smuk juniorseng til børneværelset

smuk juniorseng oliver furniture

I nyhedsbrevet fra Mimis Circus så jeg denne smukke juniorseng fra Oliver Furniture. Sengen findes også som tremmeseng, højseng og køjeseng. Alle sammen lige smukke, enkle og nordiske i deres design. Find dem her.

Jeg giver ikke meget lyd fra mig for tiden. Jeg har lige et par eksamensopgaver, som skal overstås. Når først jeg er hjemme, er jeg træt med træt på. Så der går tiden med at få hygget med børnene, inden de skal i seng, og derefter er der ikke plads i mine tanker til så meget andet end at falde i søvn til en serie.

I slutningen af næste uge kan I dog glæde jer til en rigtig god konkurrence, der indebærer en rigtig god præmie, som er ideel til børnenes julegave. Og så vender jeg stærkt tilbage.


✩ Husker du at følge med på bloggens Facebookside og Instagramprofil, så du er opdateret med de nyeste blogindlæg? ✩

✩ Har du set, at der er en masse gode vegetariske opskrifter her på Copenhagen Kiddo? Dem finder du HER .

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Julens fester - fint tøj på budget