Hvad er det nu hun hedder?

Juleferie

I dag ankom vi hos min familie, hvor vi skal hygge og jule. Heldigvis var vi forskånet for den værste trafik. Vi havde god oppakning med to børn, to katte og gaver til hele familien. Børnene har glædet sig helt vildt, og det var skønt endelig at komme herover og slippe for at se på byggerod, og faktisk bare lade det være med god samvittighed.

Vi har hygget med at vise børnene min gamle skole og leget på legepladserne derovre. I får lige en omgang billedspam – og ja Folke har fået en fin halsedisse, men insisterer altså på at bruge den uden på sin hue. Skide smart 😉

 photo IMG_9958_1_zps0507bb0c.jpg photo IMG_9965_1_zps4f684a20.jpg photo IMG_9967_1_zps75874051.jpg photo IMG_9969_1_zpsefe6bfd8.jpg photo IMG_9976_1_zps43a0a883.jpg photo IMG_9979_zps9bf7e651.jpg

I morgen formiddag skal vi ud og mødes med de skønne mennesker, jeg har kendt siden børnehave, folkeskole og gymnasie og spise risengrød allesammen. Det er den hyggeligste tradition, som vi ikke har deltaget i de sidste fire år, hvor vi har holdt jul hos os selv. Det er en rigtig god måde at starte d. 24. december på, og det hjælper lidt på ventetiden for ungerne.

Jeg overvejer lidt at give børnene en enkelt af julegaverne i morgen formiddag. Der er alligevel så mange gaver til aftenen, at det måske er meget godt at fordele lidt. Hvad gør I mon?

Vega skal have den fineste pailletjakke fra Milk Copenhagen, som jeg var så heldig at finde til halv pris på deres udsalg. Den er stadig at finde derinde i en masse størrelser. Hun tiggede om den, da vi var til event med dem i efterårsferien, men der fik hun den ikke. Så jeg tror hun bliver vildt glad! Og den ville være perfekt som formiddagsgave, for så kan hun tage den på om aftenen.

 photo IMG_9986_zpsdaff90e1.jpg photo IMG_9985_zps04093d79.jpg


✩ Husker du at følge med på bloggens Facebookside og Instagramprofil, så du er opdateret med de nyeste blogindlæg? ✩

✩ Har du set, at der er en masse gode vegetariske opskrifter her på Copenhagen Kiddo? Dem finder du HER .

2 kommentarer

 • Ida

  Det lyder som en virkelig hyggelig tradition at mødes om formiddagen til risengrød! Og sikke nogle overskudsmennesker som inviterer til den slags 😉 God jul!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Copenhagen Kiddo

   Ja det er nemlig rigtig hyggeligt at mødes og ønske god jul på selve dagen, og et overskud jeg beundrer. Rigtig god jul til dig også 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvad er det nu hun hedder?