1. søndag i advent med Hr. Skæg, julehygge og meget mere

Masser af gode serier og film for børn

 photo blog1_zps84nahtno.jpg
film for børnfilm for børnVi har i den sidste lille måned testet Viaplays streamingtjeneste herhjemme. Vi elsker alle at se gode serier og film for børn, og efterhånden bliver tv-pakken ikke rigtig brugt længere. Jeg synes, det er 10 gange federe at kunne se, hvad jeg har lyst til, når det passer mig. Og jeg ved, at når lillebror kommer til verden og (måske) vågner ofte eller er svær at putte om aftenen, så er det mega ærgerligt, at man står og trøster på børneværelset, mens den anden sidder i stuen og ser videre på en god film eller serie. I de situationer er det perfekt at kunne starte filmen, når den lille sover og ikke mindst sætte på pause, når der skal ind og gives sut og så videre. Så streamingtjenester er vejen frem herhjemme.

Jeg var spændt på at teste Viaplay og Thomas var ret glad, da vi fik tilbuddet, for så kunne han jo teste sportsudvalget.

Film for børn

I dag skal indlægget dog handle om børnegenren, og hvorfor Viaplay netop er perfekt til børnefamilier

For det første er udvalget af film for børn virkelig stort. Der er nogle af Vegas yndlings film for børn såsom Frost og Klokkeblomst, og det bedste af det hele er, at filmene kan downloades til iPad’en og dermed ses på steder, hvor der ikke er wi-fi. Det er perfekt, hvis vi skal ud at køre langt eller flyve. Eller hvis vi til sommer vil ned at sidde på Islands Brygge med et glas vin. Så kan børnene sidde i ladcyklen med puder og tæpper og hygge sig med en god film, imens vi kan lege kærester (eller ikke lege, for det er vi jo. Men det glemmes nogle gange i en travl hverdag). Kan I se det for jer?

På en regnvejrsdag er det også bare vildt hyggeligt at hive dynerne ind i stuen og sætte sig og se en god film allesammen. Allerhelst med lidt popcorn, så vi får lidt biografstemning. Hvis I gerne vil se, om Viaplay er noget for jer, kan I prøve det gratis i en måned lige her.

 


✩ Husker du at følge med på bloggens Facebookside og Instagramprofil, så du er opdateret med de nyeste blogindlæg? ✩

✩ Har du set, at der er en masse gode vegetariske opskrifter her på Copenhagen Kiddo? Dem finder du HER .

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

1. søndag i advent med Hr. Skæg, julehygge og meget mere