Forårsjakke i flaskegrøn

Begynderstrik – første projekt done

begynderstrikSom jeg skrev om her, så havde jeg en plan om at begynde at strikke. Jeg startede hos Signe for en uge siden, hvor selve det at strikke en vrangmaske tog mig et par timer at lære (til mit forsvar var det også fordi, der gik snak i den). Men her en uge efter har jeg afsluttet mit første projekt med stor hjælp fra min strikkebuddy og når hun ikke har været tilgængelig så blev andre strikkende mødre i blogland som Camilla og Rikke bombarderet på Facebook og sms. Og så har jeg set utallige tutorials hos på På Pinden og Drops. Signe lånte mig opskriften på vesten som er helt perfekt til projekt begynderstrik.

begynderstrikAlligevel er jeg nu ret imponeret over, at jeg rent faktisk har fået noget klædeligt ud af det på så kort tid. Og jeg glæder mig til at kaste mig over næste projekt, som må blive en fin djævlehue i uld. Målet er at blive så dygtig, at jeg kan strikke den smukke cardigan på billedet her, som er fra min nyindkøbte strikkebog Babystrik på Pinde 3 af Lene Holme Samsøe.

begynderstrikOg min næste strikkebog bliver Knit for your kid af Susie Haumann, hvor der er en virkelig smuk, stribet cardigan i. Men om jeg nogensinde kommer så langt i strikkeeventyret, må tiden vise.

Nu vil jeg pille vores Babybay-seng ud af kassen og se, om jeg kan finde ud af at samle den inden Thomas kommer hjem med børnene. Han har taget helt over med både aflevering og hentning i dag, for jeg havde brug for en dag, hvor jeg kunne lade helt op. Jeg tror lillebror har taget et kæmpe vækstspring, for jeg er blevet godt tung, og kan tydeligt mærke, at maven er blevet meget større de sidste par dage. God weekend!

Indlægget indeholder affiliatelinks


✩ Husker du at følge med på bloggens Facebookside og Instagramprofil, så du er opdateret med de nyeste blogindlæg? ✩

✩ Har du set, at der er en masse gode vegetariske opskrifter her på Copenhagen Kiddo? Dem finder du HER .

9 kommentarer

 • […] troet at jeg skulle lære at strikke andet end lige op og ned, men det er da blevet til både babyvest, djævlehue, en skøn romper og nu også et par blebukser, som jeg glæder mig til at se baby […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Babystrik er så hyggeligt. Og strik generelt er noget mere overskueligt i str. 56 end 98 eller str. voksen for den sags skyld.

  Tillykke med det første, vellykkede projekt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Copenhagen Kiddo

   Tak Stine! Ja det er virkelig hyggeligt. Det er lidt svært for mig at komme i gang med næste projekt. Jeg er ret dårlig til at tyde de opskrifter. Det skal helst skæres ud i pap 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Så er det virkelig jeg ville ønske at jeg boede i kbh, sikke en barsel strikke klub vi kunne lave.

  Den prikkede er faktisk ikke så svær, du skal bare lige lære at læse diagrammet og så kører det der ud af.

  Synes vesten er blevet så fin. Glæder mig til at se lillebror i den.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Copenhagen Kiddo

   Ja, det kunne være så hyggeligt Camilla! Barsel, strik, kaffe og masser af gode snakke. Det kunne være skønt 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åhhh, dygtige Signe!! Elsker at vi er begyndt at strikke sammen. Det er så hyggeligt. Jeg tror også, at jeg snart vil kaste mig over en hue. Måske en af de der bobble textured, som IG flyder over med:) I dag har jeg bestilt mere garn og nye mønstre. Ups.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Copenhagen Kiddo

   Hov, jeg havde slet ikke set din besked 🙂 Glæder mig til at se hvilke mønstre du skal kaste dig over. Er det også fra Tusindfryd? Den der bobble textured ved jeg ikke helt hvad er. Kan du ikke lige give tips om gode IG mennesker jeg skal følge?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • pia

  det har du da gjort godt

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Forårsjakke i flaskegrøn