DIY puslehyndebetræk

Billig Babybay seng

Som jeg skrev om for et godt stykke tid siden i dette indlæg, så ville jeg virkelig gerne have en Babybay denne gang. Det gør bare nat-amningerne ti gange nemmere at kunne slide baby forsigtigt frem og tilbage ved hver amning. Hvis først jeg står op og skal putte i vugge, så falder jeg nærmest ikke i søvn, før det er tid til næste amning.

Jeg syntes dog, det var ret dyrt for den Babybay, jeg linkede til sidst, men efter at have kigget omkring på nettet, fandt jeg en webshop, der havde den i en lidt mere kantet version, men dog også en meget billig Babybay i forhold til mange andre steder. Jeg fandt til til ca. 1000 kr lige her, og med madras løb det op omkring de 1230 kr. Jeg er sikker på, at den seng bliver alle pengene værd, og så kan den jo videresælges, når vi er færdige med den. Lige nu står den i en papkasse og venter på at blive pakket ud. Men der er jo god tid endnu, og vi har mange andre ting at tænke på. Men det er rart, at den er på plads.

billig babybay seng bedside crib

I dag kom jeg endelig lidt ud med børnene. Vi har været lukket ret meget inde i vores lille bobbel herhjemme, og jeg har ikke rigtig kunne overskue at tale med nogen, efter det der skete i juledagene. Men det var rart at komme ud og børnene nød at være på legepladsen og se nogle andre end deres triste forældre. Jeg fik talt om hændelsen med et andet menneske. Det var på en måde rart, at få fortalt det til nogen, inden jeg starter på arbejde efter ferien. At mærke sin egen reaktion ved at fortælle det. Jeg græd ikke. Men det var svært.


✩ Husker du at følge med på bloggens Facebookside og Instagramprofil, så du er opdateret med de nyeste blogindlæg? ✩

✩ Har du set, at der er en masse gode vegetariske opskrifter her på Copenhagen Kiddo? Dem finder du HER .

4 kommentarer

 • Cathrine

  Hej. Tak for dit gode review – Kan easy baby’en fastgøres til forældre-sengen… synes det virker mega smart at kunne “slide” bebs over i egen seng, men vil gerne at de to senge “hænger sammen”. Det ved jeg at nogle bedside cribs gør, men gør denne? Hvor længe brugte I den ca? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Cathrine

   Tak for din kommentar 🙂 Denne her kunne fastgøres på voksensengen, så jeg trygt kunne slide Vilfred over i den. Vi brugte den i ca. 8 måneder, og var helt vildt glade for den. Og du kan nemt sælge den til en god pris, når du ikke bruger den længere. Så den er alle pengene værd.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Tobi laver også en rund model, der er rigtig fin. For ca 1350 kr fik jeg seng, madras og sengerand og 2 styks lagen til sengen og den blev leveret inden for et par dage – fragtfrit fra Tyskland.
  Den står klar til baby, der kommer på onsdag

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Copenhagen Kiddo

   Ja jeg ved det, den er også rigtig fin i den runde model. Jeg havde bare allerede lagner, så det var billigere for mig at købe den firkantede 🙂 Rigtig meget held og lykke med din baby <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DIY puslehyndebetræk