Sådan endte vores 2014

DIY puslehyndebetræk

Ovenpå den sidste tids begivenheder har jeg haft meget svært ved at sidde stille og lave ingenting. Jeg har også rigeligt at læse til min mundtlige eksamen her om 14 dage, men jeg havde lovet mig selv en læsefri dag i går.

Men at slappe af var helt umuligt for mig, så jeg fandt symaskinen frem og gik i gang med lidt redebyggeri. Der kommer jo også en baby om 1,5 måned, og det er rart at tænke på midt i alt det andet.

Jeg fandt vores gyselige gamle puslehynde frem fra loftet og sprættede den op, så jeg kunne sy et nyt puslehyndebetræk efter det. Det hele var nemt nok, lige bortset fra lynlåsen, men jeg klarede det med et par få skønhedsfejl.

Jeg havde i forvejen det lækreste stof liggende med blåt leopardprint, og jeg havde sådan glædet mig til at få fingrene i det. Stoffet kostede 70 kr. meteren, og hvis I også vil have fingrene i det, så tjek mit indlæg ud her. Jeg fik også syet en kaninkvast på djævlehuen, som I kan se på billedet. Huen er købt brugt på Reshopper til 25 kr. og kvasten kostede 17,50 kr lige her.

Jeg fik også syet et par puder til Vegas nye hyggehjørne på børneværelset. I dag står den på 2. graviditetsundersøgelse hos lægen, og bagefter skal jeg læse mere til eksamen, hvilket også er på programmet hele weekenden. Planen er at få læst så meget som muligt, så jeg kan bruge tid ovre hos min far, hvis han vågner op i løbet af den kommende uge.

Her kan I se et glimt af det nye børneværelse. Det tegner til at blive meget hyggeligt, når først vi kan få flyttet de gamle skabe ud over ind i lillebrors værelse.

   

4 kommentarer

 • Nanna

  Det skal nok blive rigtig fint. Pøj pøj med læsningen og så håber jeg snart der er godt nyt til Jer om din far

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Copenhagen Kiddo

   Tak Nanna 🙂 Det håber jeg også. Kh Signe

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • pia

  hvor er det fint, ser hyggeligt ud

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sådan endte vores 2014