Sneakers on sale

Fridag og legegruppe

Vega har holdt fri med mig i dag. Der kommer nemlig en legegruppe på besøg fra F’s klasse. I ved sådan nogle grupper der bliver sat tilfældigt sammen i klassen på tværs af køn for at skabe relationer på kryds og tværs og forhåbentlig skabe noget sammenhold i klassen. En rigtig god ide, synes jeg. Både for at styrke fællesskabet i klassen, men også fordi jeg som forældre kommer til at lære lidt flere af børnene at kende, end jeg ellers ville have gjort.

Netop fordi legegruppen kommer, så har Vega fået lov at holde fri og hente dem sammen med mig. Jeg tænker, at pigerne nok går på hendes værelse, og så skal hun have lov at være der, så hun ikke kommer hjem til et værelse, hvor andre har været i fuld gang med hendes ting.

den bestøvlede kat kidinboots legegruppeVi startede ud meget tidligt i morges med ansigtsmaling. Farverne har ligget fremme i dagevis, og nu kunne hun altså ikke vente længere. Så lidt over syv sad jeg og malede hende som en tiger, så hun kunne blive fin, når gæsterne kom.

Hun kan næsten ikke vente længere, og selvom vi både har læst historie, forberedt dej til vafler og lavet æggesalat efter hendes eget store ønske, så har ventetiden været laaaang. Jeg er allerede sindssygt træt, og jeg håber, at den store kop kaffe jeg skal have om lidt, kan peppe mig lidt op, så jeg er klar til at hente de fire skolebørn om en times tid.

Jer med skolebørn, har I også legegrupper og hvordan synes I det fungerer?

Jeg var i øvrigt i garnbutik i går for at købe ind til første strikkeprojekt. Der røg også en bog med i posen, så jeg håber, jeg kommer godt i gang uden at give op for tidligt.

babystrik på pinde 3 Samsø

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sneakers on sale