Grænseoverskridende dag

Barselsgave // Barselsønsker #1

barselsønsker barselsgaveJeg vil dele lidt inspiration til, hvad du kan købe som barselsgave. Nogle gange kan det være svært at finde på, hvad der skal købes, når man med kort varsel skal på barselsbesøg eller måske mangler du bare inspiration til dåbsgaven. I dag har jeg fundet nogle rigtig fine ting, som vil egne sig rigtig fint til den her lejlighed.

Vægpynten på venstre billede er en hel pakke med de smukkeste wallstickers, som vil pynte på både drenge- og pigeværelset. Jeg kan virkelig godt lide, at det skiller sig ud fra de meget hypede sort/hvid/pastel og i stedet indeholder nogle lidt mere brændte farver. Det ville i hvert fald pynte på vores lillebrors kommende værelse, som lige nu står i ren hvid og grå. Find pakken med wallstickers her. De koster 479 kr.

Spisesættet på øverste højre billede er lavet i bambus, er bionebrydeligt og findes i en masse forskellige motiver. Når børn skal starte med at spise er det genialt at kunne dele maden op, så det ser appetitligt ud. Det er i hvert fald den erfaring, jeg har gjort mig med mine. Hvis det hele er blandet sammen, så kan det være svært at få mad i dem. Spisesættet tåler opvaskemaskine og er generelt bare super fint at komme med som barselsgave. Det er en gave i en lidt billigere prisklasse end ovenstående, og hele sættet koster 225 kr. her. Find hele udvalget her.

Jeg er vild med motiver med luftballoner, og derfor skulle det spisesættet på nederste billede til højre også med. Det koster også 225 kr. og kan findes her.

Indlægget indeholder affiliatelinks.


✩ Husker du at følge med på bloggens Facebookside og Instagramprofil, så du er opdateret med de nyeste blogindlæg? ✩

✩ Har du set, at der er en masse gode vegetariske opskrifter her på Copenhagen Kiddo? Dem finder du HER .

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Grænseoverskridende dag