Sy selv sækkestol - DIY

Legetøjsudsalg

legetøjsudsalgGod morgen! Jeg vil lige tippe om, at der er 20% at spare på alle varer i denne skønne webshop, og det er altså både legetøj, pusletasker og smukke ting til børneværelset (undtagelse bObles multifarver). Udsalget startede i går og varer i tre dage endnu – også på i forvejen nedsatte varer.

Det er altså muligt at købe fødselsdagsgaven, barselsgaven eller hvad du nu skal bruge i god tid og så spare en god del. Man skal bruge koden “flytteudsalg”, som indtastes inden man skriver sine kreditkortoplysninger.

Jeg ønsker mig især den smukke uro fra Konges Sløjd, eller nogle flotte illustrationer til børneværelserne.

Indeholder affiliatelinks – læs mere

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sy selv sækkestol - DIY