Barselsgave // Barselsønsker #1

LEGO Skoletasker med rabat

Lego skoletasker med rabat skolestart chima friendsMit øje fangede lige et godt tilbud i en email fra Downtown, der kom i dag. Mange gange får jeg slet ikke tjekket alle de deals der dumper ind i mailboksen dagligt, men her var der da noget, som kan komme nogle læsere til gode.

Der er nemlig en god deal på LEGO skoletasker med rabat på 400 kr for en taske. Tilbuddet løber seks dage endnu, og der er flere modeller med både LEGO Chima og LEGO Friends.

Opdatering: Tilbuddet er nu udløbet, men man kan ofte finde skoletasker på udsalg her (der er i øvrigt også penalhuse på tilbud derinde). Der er madkasse, drikkedunk og gymnastiktaske med til tasken. Folke har været glad for sin skoletaske, men jeg har dog allerede købt en anden model til Vega i år, som ikke vejer helt så meget. Den har jeg skrevet om her.

Er der mon nogen af jer læsere, der har børn, som starter i skole til sommer? Vi har netop fået brev ind ad døren om, at Vega er optaget på skolen, som ligger på den samme vej, vi bor på. Det havde vi nu også regnet med, men det bliver lidt mere virkeligt, når man står med brevet i hånden, ikke?


✩ Husker du at følge med på bloggens Facebookside og Instagramprofil, så du er opdateret med de nyeste blogindlæg? ✩

✩ Har du set, at der er en masse gode vegetariske opskrifter her på Copenhagen Kiddo? Dem finder du HER .

2 kommentarer

 • Anne Gjesing

  Vi har også fået brevet og Karl var meget begejstret. Særligt ved tanken om, at man kan komme og være med en dag uge 18.
  Karl har for længe siden meldt ud, at han gerne ville have en LEGO Chima skoletaske. Og egentlig havde jeg tænkt at vi kunne hygge os med at gå ud og vælge skoletaske til sommer. Men da det tilbud dumpede ind ad døren, fik han lov at vælge én af dem. Og så har vi aftalt, at vi gemmer den, så den stadig stor funklende ny til skolestart:0)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Copenhagen Kiddo

   Ja det er med at spare hvor man kan. De er virkelig dyre. For dyre, hvis du spørger mig. Vi gemmer også Vegas til skolestart, så det stadig er noget specielt første skoledag 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Barselsgave // Barselsønsker #1