Bryllupsdag. Er det i dag?!

Uld på udsalg. Bl.a. FUB, JOHA og Engel

uld på udsalgJeg vil lige fortælle jer, at jeg netop har fundet uld på udsalg hos webshoppen Uldbørn. Der er et rigtig godt udvalg, og priserne er sat ned med 30-50%. Det er første gang jeg har handlet der i dag, men som sagt er der et fint udvalg med gode mærker som FUB, JOHA, Engel, Celavi og Huttelihut. I kan finde udsalget her.

Jeg kunne ikke stå for den smukke blå kjole fra FUB, så den er købt ind til næste vinter. Det var i det hele taget meget svært at begrænse sig.

Bruger I også uld til jeres børn? Jeg er sikker på at brugen af uld sammen med et par andre ting er med til at vores børn ikke er hårdt ramt af sygdom i vinterhalvåret. Før vi begyndte at fokusere på det, havde jeg et barn som var på den ene antibiotikakur efter den anden og vi skulle dagligt tvinge en maske med binyrebarkhormon på ham. Det var ganske forfærdeligt og yderst svært at få familie- og arbejdsliv til at hænge sammen. De sidste fem år, har vi hverken brugt antibiotika eller maske, og den astmatiske bronkitis er forsvundet sammen med det meste slim og snot.


✩ Husker du at følge med på bloggens Facebookside og Instagramprofil, så du er opdateret med de nyeste blogindlæg? ✩

✩ Har du set, at der er en masse gode vegetariske opskrifter her på Copenhagen Kiddo? Dem finder du HER .

2 kommentarer

 • Louise P

  Hejsa..

  Først og fremmest, tak for en rigtig god blog 🙂

  Jeg har et spørgsmål, som jeg håber du kan/vil svare på.. Jeg venter mit første barn i slutningen af april, og er i tvivl om, hvordan med uld, om det skal bruges hele året, eller om man stadig går efter rådet om at det er i månederne med r.. Hvad mener du? 🙂

  Kh Louise

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Copenhagen Kiddo

   Kære Louise

   Tusind tak for din kommentar. Nu er jeg jo ikke ekspert, men har altid holdt mig til rådet om at bruge det i de måneder med r. Nogle gange lidt udover sæsonen, hvis det har været særligt koldt.
   Jeg kender også flere, som bruger uld hele året rundt, hvor de så vælger nogle uldprodukter, som er i tyndere materiale. Fx uld/silke-blandinger. Jeg har bare valgt kun at gøre det i de kolde måneder.

   Rigtig meget held og lykke med dit barn 🙂

   Kh Signe

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bryllupsdag. Er det i dag?!