En dag for mig selv

Vores weekend

Alt hvad der hedder rengøring og projekter i lejligheden har været sat på standby i weekenden, hvor vi i stedet har valgt at sætte programmet på max hygge.

Vi sad over morgenmordet til klokken var næsten middag, og det var så rart bare at sidde og snakke, drikke kaffe, spise boller og i øvrigt lære F at løse Sudoku, hvilket han synes er ret sjovt. Det er lidt vildt, at han har en alder, hvor han begynder at forstå logikken i sådan nogle ting.

fastelavnsfestEfter morgenmaden tog F og jeg til fastelavnsfest hos Michala. Det var et rent slik-mekka, og der var nogle af de bedste fastelavnsboller, jeg længe har smagt! Masser af søde børn slog katten af tønden midt i stuen, og der blev spist slik til den store guldmedalje. Vi fik endda ekstra guf med hjem til Vega, og der var også lidt ekstra til os selv.

Vega og Thomas var nemlig til hip hip imens, og vi nåede kun lige hjem alle sammen, før vi fik gæster til aftensmad. Nemlig børnenes to kusiner og ene fætter og deres forældre. Så hyggeligt!

Den blå planetI dag tog vi på Den Blå Planet. For at være ærlig, er det ikke min favoritattraktion, men børnene glædede sig, og syntes det var skønt! Nu er vi hjemme og sidder bare og daser foran hver vores skærm, og så har vi heldigvis masser af rester, som bare skal varmes. Så vi skal ikke stresse over aftensmad. Børnene var så fantastiske. Jeg skulle køre med dem i bilen for første gang. Faktisk var det første gang, jeg skulle køre i vores egen bil. Anyway, da vi nåede frem til Den Blå Planet, og jeg havde parkeret, klappede de og fortalte mig hvor skide god, de synes jeg er! Og så sang de ellers “Mor er den bedste, hende kan ingen tæske” hele vejen op til indgangen. Jeg har altså de dejligste børn.

Det har været en helt perfekt weekend, og nu tror jeg, at jeg skal kaste mig over et nyt strikkeprojekt  de kommende dage. Jeg vil nemlig gerne strikke et fint tæppe a la hende her.

1423389862.307928.IMG_13391423389861.662149.IMG_1341


✩ Husker du at følge med på bloggens Facebookside og Instagramprofil, så du er opdateret med de nyeste blogindlæg? ✩

✩ Har du set, at der er en masse gode vegetariske opskrifter her på Copenhagen Kiddo? Dem finder du HER .

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En dag for mig selv