Rulleskøjter til børn

Den der barsel…

 photo IMG_1739_zpshaptza0a.jpg… går indtil videre ret godt. Amningen er stort set oppe at køre nu, hvilket er en stor lettelse. At kunne give sit barn mad (på den ene eller den anden måde) er jo alfa og omega, så når den del ikke fungerer, bliver man sgu ked af det.

På trods af, at jeg mangler at smide en del graviditetskilo, har vi alligevel hygget os med lidt snacks i løbet af weekenden. Vega påpeger ellers dagligt min store mave ved for eksempel at spørge, om jeg nu er sikker på, at der ikke er en baby mere derinde. Eller grinende lave en dans for derefter at ærgre sig (med meget skeptisk ansigtsudtryk) på mine vegne over, at jeg jo ikke kan lave de mooves med den store mave, jeg render rundt med.

Man skulle tro, at det ville få mig til at droppe de søde sager, men når trætheden melder sig sammen med sukkertrangen, så er undskyldninger såsom “jeg ammer jo”, “jeg sover heller ikke så meget om natten” og “det er jo weekend” meget nærliggende.

Ovenstående er en såkaldt nuttelastjerne, som florerer på Instagram og diverse blogs. Jeg havde sørget for at lave ekstra meget koldhævet bolledej fredag aften og gemte så halvdelen til projekt-Nutellastjerne lørdag eftermiddag. Så den er lavet på grovbrød, og derfor lidt sund, ik? #NOT

 photo IMG_1742_zpsdjbubep3.jpg

 photo IMG_1764_zpsyaeqskbl.jpg

Der bliver brugt mange timer på bare at nyde de helt særlige øjeblikke med en nyfødt. Tænk hvor magisk det kan føles at betragte et par små babyfødder. Det er som om, jeg er blevet mor for første gang igen. Det er absolut lige så særligt denne tredje gang, som det var ved de første to. Måske endda mere, fordi jeg nu ved hvor hurtigt den tid forsvinder, og at jeg nok ikke kommer til at have et spædbarn i huset igen.

 photo IMG_1736_zpsun80dkni.jpg

Lige nu kæmper jeg dog lidt med at fordele sol og vind lige blandt børnene. Min evige dårlige samvittighed nager mig, og det er lidt svært at mærke, når de føler sig svigtet eller forsømt. I morges sov jeg til næsten halv otte, fordi vi havde haft en lidt hård nat med en grædende baby. Jeg nåede lige ud for at kysse farvel på de to store, som skulle i skole og børnehave, og de var meget skuffede over, at jeg ikke have spist morgenmad med dem. Generelt har især den store været skuffet over, hvor meget tid med mig han mistede når lillebror kom til. Han er heldigvis god til at tale om det, så vi fik planlagt en cafetur mellem to amninger lørdag formiddag. Vi smuttede ned på Tobi’s, som ligger lige rundt om hjørnet. F havde fået lidt lektier for, så vi tog matematikbogen med og hyggede os med opgaverne, mens han spiste gulerodskage og jeg drak te. Virkelig hyggelig formiddag (bortset fra den mand, der satte sig ved sidebordet og fortalte mig, at jeg skulle passe på ikke at pace mit barn).

 photo IMG_1766_zpsoxnln8uz.jpg

I formiddags fik jeg hyggeligt barselsbesøg af Michala med bloggen Bastabum, og hun havde både medbragt jordbærtærte og blomster, og så havde hun den skønneste barselgave med fra Petit by Sofie Schnoors flagship store på Gl. Kongevej. Jeg har allerede købt en del babytøj hjem fra Petit by Sofie Schnoor, og der er de skønneste babystyles i kollektionen. Og i øvrigt også lækre ting til de store. Jeg overvejer også et par sandaler til Vega der fra, og har et par i sort glimmer i tankerne. Så dem må vi forbi og prøve meget snart.

Ugen er allerede booket med mere besøg af blandt andet blommemor, sundhedsplejerske og en efterfødselssamtale med min jordemoder.


✩ Husker du at følge med på bloggens Facebookside og Instagramprofil, så du er opdateret med de nyeste blogindlæg? ✩

✩ Har du set, at der er en masse gode vegetariske opskrifter her på Copenhagen Kiddo? Dem finder du HER .

8 kommentarer

 • Jeg kunne altså ikke lade være med lige at komme med et lille fnis over hendes kommentar til dig – børnehumor 🙂
  Ift alt det søde – I say; let it go! Gi den gas! Lur mig, om du ikke i det daglige (når du ik er gravid/ammende) er en sund kvinde. Så hvorfor ik lige nyde de næste par mdr, og ik tænke over alt hvad der indtages? Magter ik de der mødre, der så snart baby er kommet ud, poster billeder af gulerodsjuicen, og ‘NU ska de kg altså også væk!’
  Og den der nutellestjerne – den hjemsøger mig! Er den let at lave?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Copenhagen Kiddo

   Tak for din søde kommentar, den løftede lige humøret 🙂 Jeg griner også lidt selv, for hun har jo ingen ide om, at det ville gå lige i hjertet, hvis en voksen sagde det til mig.
   Nutellastjernen er egentlig nem nok, bortset fra at min dej var lige flydende nok fordi det var en koldhævet bolledej. Men prøv at google nutellastjerne så er der masser af guides til foldningen af sådan en fætter 🙂

   Kh Signe

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • – jeg stemmer også for at give kroppen tid <3 (Og hvem siger, du ikke kan lave endnu vildere dansemooves med efterfødselsmaven?!)

  Hvor er det dejligt at høre, at amningen efterhånden er godt igang. Det betyder alverden at være sikker på, at det dér lille væsen får nok næring – og at man ikke selv sidder med knyttede hænder og tårer i øjnene samtidig. Klem til jer

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Herhjemme har vi indført fredags-slik til de voksne. Så er det fredag vi køber slik og så køber vi ikke 5 forskellige ting men én pose et eller andet… Det fungerer ret godt. Jeg er også på barsel med Liv på 4,5 måned.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Copenhagen Kiddo

   Det gjorde vi egentlig også oprindeligt. Nu har jeg bare fået en interesse for at bage, og børnene synes det er vildt hyggeligt, men det er lidt farligt, for det smager jo fantastisk

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg læste/hørte/nogetidendur, at en graviditet tager ni måneder, hvor kroppen ændrer sig konstant, og derfor skal den også have ni måneder til at finde sig selv. Selvom de fleste vel mere eller mindre er “sig selv” ni måneder efter fødslen, så tror jeg, at den tankegang er meget god at have med sig…

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rulleskøjter til børn