Vacciner og blodprøver. Forbereder I jeres barn?

Iglo & Indi børnetøj

iglo & indi børnetøjKender I mærket Iglo & Indi ? Jeg har længe luret på det, men jeg har ikke fundet en dansk webshop, som havde mærket. Det har jeg nu – en lille fin dansk webshop der hedder Minibirds. De har endda et fint udvalg af Iglo & Indi, og jeg har fundet mine favoritter fra mærket. Jeg tror lille V skal have et sæt med pandaprint. I kan finde Iglo & Indi hos Minibirds her.

Kender I mærket, og hvad synes I om det?

Opdatering om Iglo & Indi – størrelse og kvalitet

Opdatering. Jeg har nu haft Igo & Indi i hænderne, og det har været vasket et utal af gange. Jeg må sige, at kvaliteten er helt i top og man kan slet ikke se, at det har været vasket. Det er stadig blødt og meget stretchy. Kjolen fra Iglo & Indi øverst til højre har vi købt i størrelse 6 år og den er meget lille til V. Jeg vil bestemt ikke betegne den som en kjole, da den er ALT for kort. Den er super sød med et par leggings indenunder, men den kan ikke gå med strømpebukser. De andre ting jeg har set, har dog været fine i størrelsen, så måske drejer det sig bare om, at kjolen altså ikke er en kjole, men en top.

(Indlægget indeholder affiliatelinks)


✩ Husker du at følge med på bloggens Facebookside og Instagramprofil, så du er opdateret med de nyeste blogindlæg? ✩

✩ Har du set, at der er en masse gode vegetariske opskrifter her på Copenhagen Kiddo? Dem finder du HER .

2 kommentarer

 • Tak for tip! Var heller ikke klar over, at mærket blev solgt i Danmark 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Copenhagen Kiddo

   Det var så lidt 🙂 Det er virkelig fint!

   Kh Signe

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vacciner og blodprøver. Forbereder I jeres barn?