Weekenden. Hvor blev den af?

Sneakers til mor og barn – Matchy matchy

sneakers mor datter matchy

Jeg har lige købt mig et par Nike Air Force One sneakers, så jeg har noget pænt og behageligt at tage på, når jeg skal trave rundt med barnevognen hen over forår og sommer. Folke har også fået sig et par sneakers fra Hummel, og nu vil Vega altså også meget gerne have sig “nogle seje løbesko“. Jeg har ellers skaffet hende fine Angulus chelseaboots, som jeg købte på udsalg i efteråret, men det er ikke nok i følge den lille dame. Og eftersom de er i en lys lak, så ville det nok være optimalt med et par sneakers til hverdag.

I dag fandt jeg ovenstående sneakers fra Puma, som matcher mine Air Force One ret godt. De ville skabe lykke hos hende, det er helt sikkert.

Find Nike Air Force One her eller her og Puma sneakers her.

Indeholder affiliatelinks


✩ Husker du at følge med på bloggens Facebookside og Instagramprofil, så du er opdateret med de nyeste blogindlæg? ✩

✩ Har du set, at der er en masse gode vegetariske opskrifter her på Copenhagen Kiddo? Dem finder du HER .

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Weekenden. Hvor blev den af?