Smukke ting til børneværelset

På det seneste…

 photo IMG_1644_zps3vpadbz8.jpg

 photo IMG_1704_zpssadebqek.jpg

 photo IMG_1705_zps117rdfwf.jpg

I weekenden var der endelig overskud til at komme ud hele familien. Efter 12 dage indendørs, hvor jeg kun lige havde været ude for kort at hente F fra skole,  var det fantastisk at komme ud at gå hele familien. Vi smuttede ned på den lokale legeplads, fandt en bænk i solen, og Thomas blev sendt over på cafeen overfor, så vi kunne blive forsynet med kaffe. Hvor perfekt lyder det ikke lige?

Børnene (og os selv) hyggede sig i et par timer, og var vi ellers på vej hjem igen. Især F har savnet tid og overskud fra min side, så det var skønt at have hænderne fri til at hygge og snakke.

I mandags lod jeg lille V ligge hjemme i slyngevuggen hos Thomas, mens jeg hentede F alene på skolen. Vi gik sammen ud og købte forårssko og tog en kæmpe jordbærtærte med på hjemvejen.

Siden i går har jeg været alene på barsel, og endelig begynder jeg at nyde det hele, og have bare en lille smule overskud. Livet med tre børn er travlt, og det kræver lidt at få logistikken til at gå op. Men det er især fordi vores lillebror er SÅ lille. Jeg er sikker på det bliver nemmere, når han bliver lidt større og hverdagen bliver mere præget af rutiner. Lige nu er der bare næsten altid en forælder bundet til sofaen, og så må den anden tage sig af de to andre.


✩ Husker du at følge med på bloggens Facebookside og Instagramprofil, så du er opdateret med de nyeste blogindlæg? ✩

✩ Har du set, at der er en masse gode vegetariske opskrifter her på Copenhagen Kiddo? Dem finder du HER .

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Smukke ting til børneværelset