Iglo & Indi børnetøj

Påskeferie vol. 1

 Påskeferie photo IMG_1906_zpsfradfaxr.jpgPåskeferie photo IMG_1900_zpsakjpzwe8.jpgNu har vi alle fem påskeferie, og ugen blev skudt i gang i Frederiksberg Have med Kinders påskeægjagt, som var åben for alle. Sidste år kunne vi desværre ikke komme, men i år tog vi derud alle fem. Jeg kan godt mærke at det lige kræver lidt ekstra at lette måsen nu hvor vi også skal have baby og barnevogn og det hele med. Jeg skal planlægge lidt mere i forhold til amning osv, for det er endnu for koldt at sætte sig ned på en bænk i det fri. Men jeg er glad for, at vi tog af sted, for på trods af virkelig (!) mange mennesker, var det rigtig hyggeligt og fint planlagt. Haven var så smuk med alle de små blomster, der var sprunget ud, og det var rart at komme ud at gå og få frisk luft. Jeg er ikke så meget ude endnu, må jeg indrømme. Især Vega var vild med at hun fik mødt både en rigtig prinsesse og en heksemutter! Det kunne meget vel gå hen og blive en tradition at starte påsken derude.

 photo IMG_1931_zpszitofg1s.jpgPåskeferie

Vores sidste eBay-køb var et par hårbånd til 7 kr. Her med kysselæber – hårbåndet kan findes her. (affiliatelink)

babybukserEfter tip fra den anden Signe var jeg inde på Lindex’ hjemmeside for at finde babytøj. Jeg fandt blandt andet disse fine prikkede babybukser til omkring 80 kr. Der var rigtig meget sødt basistøj til H&M-priser, så webshoppen er et besøg værd.

I morgen går turen til Experimentatium for at se deres nyeste udstilling. Mere om den efter besøget.


✩ Husker du at følge med på bloggens Facebookside og Instagramprofil, så du er opdateret med de nyeste blogindlæg? ✩

✩ Har du set, at der er en masse gode vegetariske opskrifter her på Copenhagen Kiddo? Dem finder du HER .

2 kommentarer

 • Pia

  så dejlige unger, og sikke nogle fine tænder Folke har fået

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Copenhagen Kiddo

   Ja der er sket meget med tænderne det sidste stykke tid. Jeg tror han er glad for at slippe for at være tandløs 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Iglo & Indi børnetøj