Smukke kager

Smukke ting til børneværelset

børneværelseJeg har lige været forbi Zara Home’s webshop og hold nu op, hvor kunne jeg købe mig fattig i lækre sager til de små. Jeg er især fan af trækasserne til opbevaring. Er de ikke skønne? Og det fine tapet med skyer, ville også pynte på lillebrors værelse. Knagerne er også rigtig søde, og ville være perfekte til at hænge Fjälräven på. Eller hvad med den skønne retro højstol? Priserne er mere end rimelige, og jeg mener at fragten er gratis, hvis man køber for over 1000 kr. Så hvis man ikke skal have store ting med, er det noget med at slå sig sammen med en anden, måske?

Find alle tingene her.


✩ Husker du at følge med på bloggens Facebookside og Instagramprofil, så du er opdateret med de nyeste blogindlæg? ✩

✩ Har du set, at der er en masse gode vegetariske opskrifter her på Copenhagen Kiddo? Dem finder du HER .

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Smukke kager