Inspiration til ny tv-serie. Kom med jeres anbefaling!

Billige træknapper- eBayfund

strikket dragt romper paela kjalppstrikkadraktblog2Her kommer endnu et eBay-tip fra mig. Den her gang slipper I for Frost og My Little Pony. Til gengæld er det et godt tip til andre krea-damer. Jeg fandt nemlig ud af, at det hurtigt kan blive dyrt i knapper, når man fx strikker en dragt,  som ovenfor. Jeg skulle bruge intet mindre end 14 knapper, og det ville i sidste ende blive en meget dyr dragt, hvis der skulle træknapper i.

Så nu har jeg søgt på træknapper på eBay, og det er jo et rent slaraffenland med billige knapper. Vi taler om  noget a la 100 knapper for ca 20 kr. inkl. porto! Find hele udvalget af billige træknapperher (affiliatelink).

Jeg har bl. a. købt nogle træknapper formet som stjerner og så helt plain, runde træknapper. Jeg overvejer på det stærkeste at anskaffe mig de øverste til venstre med forskellige piger på (200 knapper for 25 kr.) og så de maritime.
billige knapper i træ træknapper

 

 


✩ Husker du at følge med på bloggens Facebookside og Instagramprofil, så du er opdateret med de nyeste blogindlæg? ✩

✩ Har du set, at der er en masse gode vegetariske opskrifter her på Copenhagen Kiddo? Dem finder du HER .

5 kommentarer

 • […] cute i de strikkede bukser, og jeg er vild med det drengede udtryk, de har. Og ikke mindst de fine stjerneknapper i træ, som jeg har fundet usandsynligt billigt. Det kan I læse mere om […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marlene

  Kære Sine.
  Tak for dit svar. Jeg har nu bestilt nogle fine knapper…..det er jo vildt så meget der er at spare ved at købe dem via e-bay.
  Endnu engang tak for dit fif, jeg er super glad.
  Vh Marlene

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Copenhagen Kiddo

   Super godt. Jeg er glad for du kunne bruge det. Og så håber jeg, det er nogle fine knapper, du får hjem 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marlene

  Hejsa. Tak for dit gode ‘knappefif’. Hvor lang tid gik det før du fik dem leveret? Jeg har ikke prøvet at handle på e-Bay før.
  Vh Marlene

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Copenhagen Kiddo

   Kære Marlene

   Der gik omkring 14 dage, mener jeg. Det plejer at stå under ordren, hvor lan tid leveringstiden er. For nogle varer er det en hel måned 🙂

   Kh Signe

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Inspiration til ny tv-serie. Kom med jeres anbefaling!