Påskeferie vol. 2

Dejlig weekend og rabatkode til sommertøj

Så kom solen da for alvor frem flere dage i træk! Vi har nydt weekenden på Fyn, hvor vi blandt andet har været en tur i Jylland i går for at besøge min far, som nu ligger indlagt der. Jeg havde ikke set ham siden starten af januar, så det var virkelig på tide.

Det dejlige vejr betyder jo også lettere tøj til os alle, og i dag har Boozt faktisk en rabatkode, der giver 15 % på alle varer hvis du handler for over 899 rk – også udsalgsvarerne til både børn og voksne. Så den vil jeg da lige dele med jer, hvis I ikke allerede har set den. Rabatkoden er SUNDAY15

(den gælder dog ikke Hugo Boss, Ralph Lauren brands, Tommy Hilfiger brands, By Malene Birger, ECCO, Day Birger et Mikkelsen, 2nd Day, Molo, Hummel og Billi Bi.).

Jeg har fundet lidt forskelligt, der passer perfekt til min situation lige nu. Jeg kan på ingen måde komme i et eneste par af mine jeans. Jeg mangler nemlig stadig 8-10 kg for at være nede på min gamle vægt. I forhold til amningen, så er mit favorittøj lige nu en nederdel, en undertrøje der er tilpas nedringet til at kunne trækkes ned, og så en skjorte eller en løs t-shirt udenpå til at trække op. Det er den nemmeste måde at amme diskret på, og så er det behageligt med nederdel, når jeg endnu ikke kan komme i mine jeans.

Som sagt er der rabat på hele sortimentet, og i børnetøjskategorien er flere ting allerede nedsat, og her får man så de 15% rabat ekstra. Find for eksempel de nye sommerjakker her eller forårssko/sandaler her. Ret god søndagsdeal, ik’?

rabatkode til sommertøj ammevenligt tøj(Affiliatelinks)

Day Birger et Mikkelsen skjorte // Dagmar t-shirt // Cheap Monday t-shirt

Minimum nederdel // Stylebutler nederdel // By Ti Mo nederdel //

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Påskeferie vol. 2