Ferm living på udsalg til halv pris

Lidt af hvert fra ugen der gik

 photo IMG_0176_zps0wabjn6h.jpg

Så blev det weekend igen. Mine uger er for tiden fyldt med aftaler af den gode slags, og således er den forgangne uge gået med hele tre trilleturs-aftaler med søde piger fra både sygeplejerskestudietid, ITU-studietid og fra Instagram og selvfølgelig det ugentlige møde med mødregruppe-damerne, som i øvrigt virker super søde.

Med hensyn til Instagram-bekendtskaber, så er det lidt sjovt at tænke på, at flere af mine veninder er nogle jeg har mødt på de sociale medier – både fra blog og Instagram. Det havde jeg alligevel ikke troet – i hvert fald ikke med Instagram.

I dag står den på hip hop træning med Vega, der skal ende ud i en opvisning i næste måned, som jeg glæder mig helt vildt til at se. Jeg kan ikke forestille mig noget sødere end små 5-årige der skal prøve at danse synkront! Det bliver så fint! Og så venter jeg spændt på posten, for jeg har nemlig bestilt ny telefon. Jeg er så træt af min iPhone, der har jordens mest utilregnelige batteri og gerne slukker selvom der er 50% tilbage, hvorefter jeg ikke kan få liv i telefonen igen, før jeg kommer hjem til en oplader. Det er absolut utilfredsstillende, så nu springer jeg ud i en android-telefon fra et mærke jeg ikke har prøvet før, men som til gengæld er helt rimeligt i pris. Jeg er meget spændt på at få den i hænderne og gå på opdagelse i den. Det er altid godt at få nyt elektronik 😉

I morgen skal vi, som jeg skrev tidligere, til økodag for at se køerne danse. Jeg blev gjort opmærksom på, at der er lækker is fra Hansen på Svanholmgården, så det er da helt sikkert der, vi sætter GPS’en til at køre os hen sammen med et vennepar.

For resten så fik jeg for nylig en smagsprøve at noget lækkert morgenmadstilbehør fra Den gamle fabrik, som I kan se på billedet. Det er frugttopping, som består af 90% frugt og det fortjener at blive nævnt, for det smagte virkelig skønt og gav lige lidt ekstra til min morgenmad. Vega syntes det var for surt, men Folke var også vild med det, især den med blåbær.

Okay det blev til en lang blogpost om alt og ingenting. Men jeg ville lige tjekke ind og sige hej og god weekend. Jeg slutter af med et par billeder af Vilfred, som stadig er dejlig, glad og helt perfekt <3

romper hjemmestrikket

Min hjemmestrikkede romper, som han kun nåede i en gang.

Ziestha og Petit by Sofie SchnoorIndlægget indeholder affiliatelinks


✩ Husker du at følge med på bloggens Facebookside og Instagramprofil, så du er opdateret med de nyeste blogindlæg? ✩

✩ Har du set, at der er en masse gode vegetariske opskrifter her på Copenhagen Kiddo? Dem finder du HER .

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ferm living på udsalg til halv pris