Nemt strikkeprojekt - stribede blebukser

Påskeferie vol. 2

 photo IMG_2017_zps7culmwrs.jpg

 photo IMG_2018_zpskywytgxe.jpg

 photo IMG_2019_zps3vhqld4t.jpg

Påskeferien er gået alt alt for hurtigt! Men den har til gengæld været god ved os. Mandag tog vi i Experimentarium for at opleve den nye særudstilling PULS. Den består af 9 forskellige aktiviteter hvor man som hold skal få pulsen op. Ved indgangen får man et armbånd hver, som skal skannes ved aktiviteterne. Så tjekker holdet ind ved hver aktivitet, og der bliver taget billeder undervejs, som bliver gemt på en særlig hjemmeside, som kun holdet har adgang til. I princippet super smart.

Som det nu er, når man vælger at tage derhen i en skoleferie, så var der sindssygt mange mennesker, hvilket betød lang kø ved hver aktivitet. Derfor prøvede vi desværre kun to forskellige aktiviteter, før vi gik ind til Experimentariums anden udstilling. De to aktiviteter vi nåede, var dog super sjove og bød på forhindringsbane, hvor vi legede ninjaer og “dansebadet”, hvor vi gav den gas til musik i et badeværelse imens de andre i køen lurede med (PINLIGT!) I kan læse mere om de andre interaktive aktiviteter her, men jeg vil anbefale at komme en hverdag, hvis I har muligheden. Børnene bliver hurtigt trætte af at stå i kø, er min erfaring. Men ellers kan man få en virkelig sjov og anderledes dag med sine børn derude. Så thumbs up herfra.
 photo IMG_2010_zpsuebmb3cp.jpg

Min mor kom også herover og så baby V for første gang. Vi havde alle savnet hende meget, så det var skønt at få besøg. Jeg tror vi slog rekord i kalorieindtag den dag, for udover lækker frokost og alt for meget påskeschokolade, havde børnene og jeg bagt marmorkage. Vega havde nemlig set et program på Ramasjang, hvor der blev bagt marmorkage, fordi at vedkommende fik besøg af sin mormor, som jo var hendes kusines farmor – derfor kaldte de hende for MARMOR selvfølgelig. I programmet bagte de så en marmorkage, så det skulle vi bestemt også.

Det endte med en noget tør sag, som bragte minderne tilbage til barndommen og købe-kagerne som både kunne være marmorkage, sandkage eller citronmåne med kunstig glasur. Børnene gad faktisk slet ikke at spise den. Men i det mindste var det da hyggeligt at bage den 😉 Jeg ved i øvrigt heller ikke hvad den glasur ligner (høhø!)

 photo IMG_2020_zpslab07jei.jpg

IMG_0272copyDer var også gaver med fra den søde marmor, og Vega fik en Barbie hundefrisør-salon, som vakte stor glæde hos begge de store børn. Der er både hårtørrer med og man kan få vand ud af vandhanen og give hunden neglelak og sminke på med bare vand.

 photo IMG_2005_zps6npx02iv.jpg


✩ Husker du at følge med på bloggens Facebookside og Instagramprofil, så du er opdateret med de nyeste blogindlæg? ✩

✩ Har du set, at der er en masse gode vegetariske opskrifter her på Copenhagen Kiddo? Dem finder du HER .

1 kommentar

  • Marmor mormor

    Det var sådan en hyggelig dag, tak for det

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nemt strikkeprojekt - stribede blebukser