Interiør-udsalg med Ferm Living og Tom Dixon

3 måners vaccine i dag og lidt om pinsen

1432629203427I dag står dagen på en tur forbi lægen til 3 måneders vaccinen. Jeg håber vi undgår en reaktion på den, men lad os nu se.

Pinsen har været god ved os. Thomas, Vilfred og jeg var til bryllup i lørdags, mens børnene blev passet hos min bror. Søndag stod vi tidligt op, så Thomas kunne komme ud og få de sidste ting på plads i forhold til købet af vores kolonihave.

Imens han talte økonomi hyggede jeg mig i en af de andre kolonihaver med nogle søde piger og deres børn, og tiden fløj afsted. Jeg er sikker på at det bliver godt derude, især når jeg ser, hvor flotte de andres huse er blevet.

I går nød vi en dag helt uden aftaler, og jeg gik rundt i nattøj hele dagen. Det var tiltrængt, for i næste måned er alle weekender allerede booket.

stadsgravenstokke trailz barnevogn kombivogn blå


✩ Husker du at følge med på bloggens Facebookside og Instagramprofil, så du er opdateret med de nyeste blogindlæg? ✩

✩ Har du set, at der er en masse gode vegetariske opskrifter her på Copenhagen Kiddo? Dem finder du HER .

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Interiør-udsalg med Ferm Living og Tom Dixon