3 måners vaccine i dag og lidt om pinsen

Køb af kolonihave og masser af inspiration

kolonihave inspiration

Billeder af kolonihaver på Pinterest. Find kilder her.

Så er det i næste uge vi skal overtage vores kolonihave. Lige nu går vi og taler om, hvilken farve huset skal være. En del af mig har lyst til at male det i finurlige farver, som nogle af de sjove huse på Nokken. Men fornuften siger mig, at vi bare skal vælge at male det sort, så vi ikke bliver trætte af det i længden.

Jeg har lavet et kolonihave-board på Pinterest med masser af inspiration til både huset og haven og ikke mindst indretningsløsninger til små rum. I kan finde det her, hvis I har lyst til at se med. Jeg pin’er løs hver aften, og kan slet ikke stoppe igen. Jeg tror Thomas er ved at blive en smule træt af at skulle se med! Der er også masser af inspiration at hente på Instagram under #kolonihave

Først og fremmest står vi overfor et kæmpe arbejde med at muge ud i de eksisterende møbler, male huset udvendigt og indvendigt og ellers få haven så simpel som muligt. Kolonihaven trænger i den grad til en kærlig hånd, så vi skal lige have klaret de mest nødvendige ting, før vi begynder at tænke i indretning og haveidyl.

Hvis I kender blogs, som viser processen med at gøre en kolonihave fin, så link endelig gerne løs i kommentarfeltet.

10 kommentarer

 • Mie Pedersen

  Tillykke med haven. Glæder mig til at følge med her på siden. ..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Hvor fint! Jeg ville også satse på det klassiske sort med hvide vinduer, det klæder altid sådan et hus. Her pinnes der også masser af inspiration, men det er bare til renovering/indretning af vores gamle vintage campingvogn 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Copenhagen Kiddo

   Sejt! Hvad hedder du på Pinterest?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ida

   Ja, gad vide hvad jeg hedder derinde… Enten Ida Petersen eller midtimellem, vil jeg tro.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Jeg kender ikke lige nogle blogs, men har en lille forespørgsel. Nu er det jo lykkedes for jer at skaffe en kolonihave, så vil du måske lave et indlæg med lidt tips til processen? Synes, det virker så ubeskriveligt uoverskueligt.. Og jeg ville ellers så gerne sætte mine unger på græs om sommeren 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Copenhagen Kiddo

   Det vil jeg meget gerne Cecilie. Det er lidt en jungle, og der er netop kommet en lille udfordring for os igen igen. Men jeg håber virkelig det lykkes 🙂 Og når først det (forhåbentligt) er endt godt, så vil jeg meget gerne skrive om processen fra start til slut.
   Kh Signe

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie

   Skønt! Det vil jeg glæde mig til. Og glemte helt at skrive stort tillykke med det nye kolonihavehus i min første besked – så hermed: tillykke!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Copenhagen Kiddo

   Tak 🙂 Hvis det virkelig lykkedes. Jeg tør næsten ikke tro på det 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Signe / Copenhagen Kiddo

   Hej Cecilie

   Fandt I mon nogensinde et kolonihavehus? Ellers har jeg skrevet mere om processen her: http://thegardentale.com/kolonihave-drom-virkelighed/ 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

3 måners vaccine i dag og lidt om pinsen