Tour de Islands Brygge

Legetøj der følger barnets udvikling

 photo IMG_0586_zpss3bjbjgs.jpg

 photo IMG_0577_zpsntrtue9r.jpg

 photo IMG_0572_zps0baajy9p.jpg
 photo blog1_zps84nahtno.jpg
Lige knap tre måneder. Det er baby V nu, og han udvikler sig så meget for tiden. Lige nu sparker han til ting og griber om det med sine hænder, som han næsten lige har opdaget. Han viser begejstring for både os, men i højere grad også hans legetøj.

Han har netop prøvet det farverige regnskov-aktivitetstæppe fra Fisher-price og det er simpelthen så fantastisk at høre, hvordan han pludrer og nogle gange endda klukker til legetøjet, som om de har en lille samtale kørende.

Udover en masse forskellige ophæng, der kan skiftes ud og byttes rundt efter interesse, så er selve tæppet også så farverigt, at han har lyst til at ligge på maven i længere tid ad gange. Et stort plus, hvis du spørger mig. Det er nemlig altid lidt af en udfordring at ligge nok tid på maven.

Lige nu synes han, det er sjovt at sparke til ranglen ved hans fødder og at kigge på det lilla spejl, som hænger på giraffen. Og om en uge er det måske noget helt nyt, han opdager ved legetøjet. Det er så magisk at se ham udvikle sig, imens han viser mere og mere af sin personlighed.

Tæppet kan også spille regnskovslyde og melodier, men dem gemmer vi lidt endnu, for baby V er ganske tilfreds med de andre ting. På den måde har tæppet også en længere levetid, fordi man kan tilføje ny underholdning løbende. Find tæppet og alt det andet legetøj fra Fisher-price her.

 photo IMG_0581_zpstmzn3lnu.jpg


✩ Husker du at følge med på bloggens Facebookside og Instagramprofil, så du er opdateret med de nyeste blogindlæg? ✩

✩ Har du set, at der er en masse gode vegetariske opskrifter her på Copenhagen Kiddo? Dem finder du HER .

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tour de Islands Brygge