OITNB is back! En lille måneds ventetid endnu

En fantastisk overraskelse

designers remix nederdel højtaljetVi plejer ikke at fejre mors dag herhjemme omend jeg gerne vil. Men sidste søndag skete det uventede – endda helt uden hentydninger fra min side 😀 Thomas tog alle tre børn med ned og købte lækkert morgenbrød, og da jeg stod op, var der dækket bord, og på min plads lå der en pakke.

Han havde lyttet til min frustrationer over ikke at kunne være i mit præ-graviditetstøj, og så var han gået på jagt efter en nederdel, der utroligt nok sidder lige i skabet. Han fik kyndig vejledning i butikken og fik fortalt, at den gerne skulle være højtaljet, fordi jeg lige havde født og virkelig ikke kan klare noget der skærer lige midt i efterfødselsdellen, og så er den sort, fordi det altid er en sikker vinder hos mig.

Jeg er så glad for den, og jeg blev ærligt talt rørt, for det havde jeg slet ikke regnet med. Nederdelen er fra Designers Remix i øvrigt, og den er perfekt, hvis man som jeg ikke er til de lavtaljede underdele. Der er underskørt, så den er ikke gennemsigtig by the way. Læderjakken er en gammel sag, men lignende findes lige her eller her.

Dagen i dag står på hiphop-opvisning. V’s hold skal vise os, hvad de har lært i løbet af sæsonen, og efterfølgende skal vi spise frokost sammen alle fem. Det bliver så hyggeligt! Vi har i øvrigt haft de dejligste fridage med børnene, jeg håber I har haft det samme. God lørdag!

   

8 kommentarer

 • Liliana

  Sødt af Thomas og børnene – Hvor ser du godt ud Signe

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Copenhagen Kiddo

   Tusind tak, jeg blev simpelthen også så glad 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nina

  Det var dog imponerende købt af din mand 😀 Den er SÅ flot og du ser rigtig godt ud 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Copenhagen Kiddo

   Tusind tak, hvor er det sødt sagt 🙂 Jeg er faktisk også ret imponeret, hvis jeg selv skal sige det. Men jeg tror også at han fik god hjælp til det i butikken.

   God søndag

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • pia

  hvor er den flot

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • den er så fin til dig, smukke Signe!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OITNB is back! En lille måneds ventetid endnu