Lav dine egne elastikhårbånd / armbånd - eBay-tip

Skuffende lørdag og søvnig søndag

 photo 1430634218702_zpsfbjmpbdb.jpg

I går var vi fulde af forhåbninger. Der var nemlig for første gang åbnet op for en venteliste til en kolonihaveforening meget tæt på os. Der var åben for opskrivning i fire timer hvorefter der ville blive trukket 75 ud, som ville være så heldige at komme på venteliste. Thomas & Folke var på pletten kl 10, hvor de startede og det var heldigt, for der var kun 83 andre før dem. Men i løbet af de fire timer var der 1600 håbefulde københavnere, som smed et lod i puljen. Solen stod højt på himlen, der var sodavand, fadøl og pølser for en 10’er. Thomas sagde, at stemningen derude var fantastisk og vores forhåbninger steg virkelig.

Hvor kunne det være fantastisk at kunne cykle ud til en kolonihave, hvor vi kunne sidde i haven i solskin og dyrke lidt forskellige grøntsager, spille spil i kolonihavehuset, når regnen silede. Vilfred kunne sove laaaange lure i barnevognen i haven (drømmedrømme) og jeg kunne blive ved med at drømme om, hvor fantastisk og idyllisk, det ville være.

Kl. 14 begyndte opråbningen af navne, men vi blev desværre ikke en af de heldige familier, som kom på ventelisten. Men vi har fået blod på tanden, og nu må vi finde nogle foreninger, hvor der er en chance for at komme på venteliste, og så ellers holde øje med dem. Kender I nogle gode foreninger i København og omegn, hvor der er en chance for at få en kolonihave indenfor en overskuelig fremtid (og hvor de ikke bliver solgt til overpris)?

Vi tog det dog med ophøjet pande og smuttede hjem og brugte de næste fire timer på at samle noget Playmobil, som vi skal teste.

Lørdag aften kom børnene tidligt i seng. Vi skulle nemlig have gæster i dag, så vi skulle være friske. Men omkring midnat vågnede vi ved, at F græd og græd. Han havde tårnhøj feber, han rystede og havde vildt ondt i maven. Han kunne knap nok løfte sine ben, fordi de var tunge og han var meget svimmel. Thomas ringede til 1813, og de mente at vi skulle forbi børneafdelingen med ham. Så Thomas kørte afsted, og jeg fik selvfølgelig slet ikke sovet af ren bekymring. De blev der natten over, og sendte løbende sms’er når der var noget nyt. De endte med at få to senge derude, og kom først hjem i morges. Der har været en del episoder med maveproblemer og flere gange medfølgende feber gennem de sidste par måneder, så jeg var da egentlig lidt bekymret. Men de fandt ikke noget, og i løbet af formiddagen blev han faktisk helt frisk.
 photo 1430660781442_zpskzmk64ln.jpg
 photo 1430660913380_zpsivmrohqe.jpg
 photo 1430660517506_zps29emu4n5.jpg
 photo 1430660566575_zpsn20cbd5o.jpg

Til gengæld har vi være meget trætte, hvilket var ret ærgerligt, når vi skulle have gæster fra Jylland. Men det var nu super hyggeligt alligevel, og vi var ovre på skolen for at fiske i åen, og  børnene fangede to frøer og andre forskellige smådyr. Turen endte selvfølgelig med, at Folke faldt i åen 😀

Resten af dagen er foregået bag en skærm. Vi har alle været trætte og gået rundt i vores egen lille osteklokke, så vi rammer snart dynerne, så vi er klar på en ny uge. Men hvor har det været skønt med tre fridage! Jeg håber, I har nydt den forlængede weekend. Godt der ikke er lang tid til de næste helligdage 🙂


✩ Husker du at følge med på bloggens Facebookside og Instagramprofil, så du er opdateret med de nyeste blogindlæg? ✩

✩ Har du set, at der er en masse gode vegetariske opskrifter her på Copenhagen Kiddo? Dem finder du HER .

4 kommentarer

 • Lisette

  Vi har en have i islegaard i Herlev. Du kan tjekke deres hjemmeside.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Copenhagen Kiddo

   Tak Lisette! Jeg har lige tjekket den. Hvor ser det hyggeligt ud 🙂

   Kh Signe

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er det vildt! Der kunne man lige se forskellen på KBH og Nordjylland, hvor kolonihaver hænger på træerne 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Copenhagen Kiddo

   Haha, ja der har I vel nok i jeres egne haver. Men her er der virkelig rift om dem 😉 Rigtig god aften

   Kh Signe

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lav dine egne elastikhårbånd / armbånd - eBay-tip