"Se min kjole..."

Smukke Park Lane sko på udsalg

læder sko på udsalg minnetonkas frynserKender I mærket Park Lane? De laver de lækreste, blødeste lædervarer, og jeg har selv et par sko derfra. Lige nu er der en masse sko på udsalg fra Park Lane, og jeg overvejer meget et par minnetonkas eller et par sandaler med frynser.

Støvlerne med prikker er også virkelig smukke, men jeg har allerede flere par chelsea boots, så mon ikke der skal prøves noget nyt. De lækre slip ons i sort og hvid, har jeg også i min samling. Skindet er noget af det blødeste, og det føles seriøst som om man går rundt i hjemmesko.

Chelseaboots med prikker // Taske med frynser // Sandaler med frynser // Brune minnetonkas // Sorte minnetonkas // Sort/hvide slip ons i læder // Chelsea boots i leopard print.

Find alle Park Lane sko på udsalg her.

 photo blog2_zpsorglp9vk.jpg


✩ Husker du at følge med på bloggens Facebookside og Instagramprofil, så du er opdateret med de nyeste blogindlæg? ✩

✩ Har du set, at der er en masse gode vegetariske opskrifter her på Copenhagen Kiddo? Dem finder du HER .

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

"Se min kjole..."