Bundgaard og Arauto RAP på udsalg

“Se min kjole…”

sy en kjole selv

Forleden viste jeg jer noget stof og et mønster til en kjole jeg var ved at sy til Vega. Den første er nu endelig blevet færdig, og den var faktisk ret nem at sy. Den er blevet meget lyserød, men ellers ret fin, og en rigtig god sommerkjole.

Sløjfen sidder bagpå, og derudover er der fine detaljer ved skuldrende, hvor kjolen lukkes med bindebånd. Når jeg skal sy den næste kjole, tror jeg, at jeg undlader underskørtet. Det bliver lige bombastisk nok til min smag, og der skal bruges ret meget stof bare på skørtet i sig selv.

Man kunne modsat også vælge at sætte tyl under, hvis man altså vil have den til at strutte endnu mere.

Hvis I har mod på at sy en kjole selv, så kan I finde mønstret lige her


✩ Husker du at følge med på bloggens Facebookside og Instagramprofil, så du er opdateret med de nyeste blogindlæg? ✩

✩ Har du set, at der er en masse gode vegetariske opskrifter her på Copenhagen Kiddo? Dem finder du HER .

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bundgaard og Arauto RAP på udsalg