Molo nyheder efterår 2015

Anmeldelse af Kingsman: The Secret Service

Vi har set The Kingsman med henblik på anmeldelse. Jeg elsker at høre om de nyeste film for at se, om det er noget vi kan hygge os med en aften, når børnene sover. Derfor er det ikke kun børnefilm, vi anmelder her på bloggen, men også almindelige film. Jeg håber I tager godt imod det.

Skrevet af: Thomas

Oh no not another secret agent movie!

Man er naturligvis forudindtaget, når man skal se en agentfilm. 007 med flere er i mine øjne så stærke, at alle forsøg på at etablere et nyt agentunivers har det svært fra start.

Samtidig er jeg ganske let at tilfredsstille, når det kommer til action-grænsende-til-sci-fi genren. Jeg har altid været et let offer for filmbranchens “billige tricks” med forudsigelige storylines krydret med omfangsrige budgetter, imponerende special-effects osv. osv.

Så altså min indstilling til denne film var alt i alt: modtagelig men ikke lagt ned af forventning.

I Kingsman spiller Colin Firth hemmelig agent med adgang til den ypperste kamptræning i verden, højteknologisk agentudstyr og alt det, som vi også kender fra andre agentuniverser som James Bond og Mission Impossible med videre.

Da en agent mister livet, skal der findes en ny rekrut og sønnen til en tidligere agentkollega bliver udset som mulig kandidat trods hans udprægede gadedrengsatitude og generelt dårlige sprog og manerer.

Selvfølgelig er den uvorne gadedreng hans militær- og polititrænede medrekrutter overlegen og ender blandt de få udvalgte, der går hele vejen. Lidt a’la Men in Black 1.

Sideløbende er en underlig ultraskurk undervejs med en verdensomspændende skurkeplan, og det hemmelige agentbureau må redde verden.

Kingsman overrasker ikke

Spoiler alert: Historien er som den plejer. Så har jeg ikke røbet noget, men alligevel røbet alt.

Kingsman har nogle få forsøg på at skille sig ud fra mængden. Skurkeplanen og det bagvedliggende plot er for eksempel nyt og lidt anderledes end det, man kender fra traditionelle agentfilm og med lidt god vilje er kombinationen af britisk agentatitude, sproget, humor og til tider makabre action-splatter scener også lidt utraditionel, men der er ikke meget at komme efter.

Min samlede vurdering: Kingsman er en svagt underholdende actionfilm, som er fuldstændigt uden overraskelser. Det humoristiske spor er ofte for plat og filmen vinder ikke noget særligt på hverken historien, effekterne eller actionscener mm. Så jeg giver den 2 ud af 5 stjerner.

Se den, hvis du har tømmermænd eller i øvrigt har brug for en film at falde i søvn til, eller hvis du i øvrigt har 2 timer af dit liv, som du ikke bliver ked af, at du aldrig får igen.


✩ Husker du at følge med på bloggens Facebookside og Instagramprofil, så du er opdateret med de nyeste blogindlæg? ✩

✩ Har du set, at der er en masse gode vegetariske opskrifter her på Copenhagen Kiddo? Dem finder du HER .

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Molo nyheder efterår 2015