Nemme hyldeblomst-is med vingummier

Smuk højstol fra Flexa til kolonihaven

I samarbejde med Flexahøjstol fra flexaNu hvor vi har endnu et hjem, er vi lidt i mangel på møbler. Derfor har jeg været på udkig i både butikker og Pinterest efter inspiration til indretning. Det må gerne være et mix af nyt og brugt. Og der må gerne være masser af lækre farver blandet med noget mere simpelt.

Så en dag, da jeg var ude at handle, gik jeg forbi Flexa-butikken og fald over den her smukke højstol. Den er virkelig pæn i sit mix af hvid og natur, og jeg tænker, at den vil falde godt ind ved siden af nogle gamle træ-stole, som jeg maler i forskellige pasteller.

Nu står højstolen så smuk og lidt ensom ved bordet i kolonihavehuset og venter på selskab af andre stole, et pænt spisebord og ikke mindst en sød baby, der skal starte med at spise om en måneds tid. Jeg glæder mig til baby V kan tage stolen i brug og sidde med til bords i kolo’en sammen med os andre.

Udover at være utroligt pæn, så er baby højstolen fra Flexa også designet med fokus på ergonomi. Stolens ben kan justeres i højden ved hjælp af de aftagelige hvide dele nederst på benene. På den måde kan stolen følge Vilfred mange år frem – først som højstol og senere som skrivebordsstol. En anden meget vigtig detalje er, at der ikke er så mange kringelkroge, som madrester kan sætte sig i, så den er nem og hurtig at tørre af med en klud.

højstol fra Flexa

Jeg har allerede fået fat i nogle stole, som skal joine den fine højstol fra Flexa. De skal lige have en kærlig hånd, og så skal det nok blive flot. Nu mangler vi et andet spisebord. Et rundt et af slagsen vil give lidt mere plads, så det håber jeg på at finde.

retro skalstole billigt


✩ Husker du at følge med på bloggens Facebookside og Instagramprofil, så du er opdateret med de nyeste blogindlæg? ✩

✩ Har du set, at der er en masse gode vegetariske opskrifter her på Copenhagen Kiddo? Dem finder du HER .

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nemme hyldeblomst-is med vingummier