Med Nivea i Sommerland Sjælland

Smuk bogstøtte med bogstaver

bogstøtte bogstav

Bogstøtte udformet som bogstaver

Inden vi gik på sommerferie var jeg et smut forbi Legebutikken for at hilse på og se nogle nyheder i deres sortiment. Hold op man er i himlen sådan et sted. Er I klar over hvor meget lækkert legetøj de har, som man (jeg) slet ikke anede eksisterede?! Og udover lækkert legetøj, så var der også en masse smukt interiør. Blandt andet den fine bogstøtte, som I kan se på billedet her (gave).

Bogstøtterne er fra Marlina Design og kommer i forskellige farver, og der er flere farver på vej. Jeg var på besøg med to andre mommies, nemlig Signe & Stine, og vi fik stukket et farvekort i hånden for at udpege de farver, vi tror kunne blive et hit. Ikke overraskende var vi alle tre meget til pasteller. Men også nogle lidt mørkere, støvede farver var vi enige om, ville være fine. Man kan også få FOR meget pastel, ikke?

Bogstøtterne er både pæne og personlige i og med, at man kan udvælge sit barn forbogstav. Hvis nu I ikke er til bogstaver, kan I også finde bogstøtten i en version, som ligner en sky på begge sider, eller I kan vælge et &-tegn. Og eftersom jeg er vild med skyer i indretningen på børneværelset, så skal der helt klart stå den version på boghylden på babyværelset, når vi en dag får sat sådan en fætter op.

Mit flip-ur er i øvrigt her fra, hvis I også er kan lide det 😉

 photo blog2_zpsorglp9vk.jpg


✩ Husker du at følge med på bloggens Facebookside og Instagramprofil, så du er opdateret med de nyeste blogindlæg? ✩

✩ Har du set, at der er en masse gode vegetariske opskrifter her på Copenhagen Kiddo? Dem finder du HER .

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Med Nivea i Sommerland Sjælland