Fine strømper med flæser

Seneste budgetkøb med fine prints

børnetøj kanin glimmerbukser budgetkøbJeg har lige fået en stor pose med mine seneste budgetkøb leveret.

Vega går næsten altid i kjole og nederdel, men efter skolestart er det min plan at få presset nogle flere bukser ind i garderoben. Det er bare nemmere nogle dage. Fx når man på kort tid skal klædes på efter idræt, og ikke skal sidde og kæmpe med at få strømpebukser på. Eller når det bliver vinter, og man hurtigt skal ud at have frisk luft i frikvartererne. Det er min erfaring, at ingen når at tage overtrækkere på, og så er det altså koldt med strømpebukser.

Derfor har jeg både købt sweatbukser med flæser fra Soft Gallery og derudover sweatbukserne i pudderrosa med lidt glimmer i på øverste billede. De grå med grafisk print er også super fine, og det virker til at de er godtaget. Begge er fra H&M. Det er kaninstrikken i øvrigt også. Kjolerne bliver ikke helt droppet, og jeg tænker, at det til en lille pige går fint med leggings under kjolen her til vinter. Kjolen med de sorte sløjfer kostede kun 49 kr i H&M.

børnetøj med grafisk print budgetkøb Til lillebror har jeg shoppet en sød bikerjakke i sweat fra Zara. De har mange fine jakker og trøjer til gode priser. Sweatbukserne er fra H&M til 99 kr, og de er udsolgt i webshoppen lige nu, men jeg fandt dem i en af deres butikker, hvor der var en del tilbage.

bikerjakke børn budgetkøb

Jeg har også købt en fin stak slå-om bodyer fra H&M’s conscious kollektion til Vilfie. Der var tre i pakken til 179 kr. og det var en rigtig fin pris for pæne basisbodyer med sødt og diskret print.

bodyer med fint print


✩ Husker du at følge med på bloggens Facebookside og Instagramprofil, så du er opdateret med de nyeste blogindlæg? ✩

✩ Har du set, at der er en masse gode vegetariske opskrifter her på Copenhagen Kiddo? Dem finder du HER .

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fine strømper med flæser