Nye farver til børneværelset fra Roommate

Fine strømper med flæser

strømper med flæser

God solskinssøndag. Jeg ville lige kigge forbi og tippe om et af mine seneste eBay-køb. Nemlig et par fine strømper med flæser til Vega. De koster ca. en 10’er inkl. fragt og I kan finde dem LIGE HER.

Strømperne er fine i et par sandaler, så sandalerne ikke gnaver ned i de fugtige og varme børnefødder om sommeren.

Er I mon ude at nyde det gode vejr i dag? Jeg håber, vi når ud i dag, men formiddagen er blevet brugt på vasketøj og praktiske ting. Nu sover Vilfie, men når han vågner håber jeg at kunne lokke børnene ned til Kulturhavn på Islands Brygge. Det plejer at være et stort hit. Thomas maler i kolo’en og vi droppede at tage med derud i weekenden, fordi leveringen af børnenes køjeseng derud til endnu en gang er udskudt. Og så er det rart med ro på herhjemme inden første skoledag i 1. og 0. klasse de kommende dage.

 photo blog2_zpsorglp9vk.jpg


✩ Husker du at følge med på bloggens Facebookside og Instagramprofil, så du er opdateret med de nyeste blogindlæg? ✩

✩ Har du set, at der er en masse gode vegetariske opskrifter her på Copenhagen Kiddo? Dem finder du HER .

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nye farver til børneværelset fra Roommate