Introduktion til mad. Hvad gør vi så?

LEGO på tilbud

LEGO på tilbud udsalgLige nu er der LEGO på tilbud. Alt LEGO er nemlig sat ned med 20-40% intil d. 24/8. Vi står overfor fire måneder med ikke mindre end fire børnefødselsdage  i familien og ikke mindst julen, så jeg overvejer om det er nu, jeg skal købe ind til alle de gaver. LEGO står nemlig stadig højt på ønskesedlen hos især ældstemanden, og hvor er jeg glad for, at han stadig holder af at bygge med LEGO.

Ninjago er stadig den serie, der er mest populær herhjemme, især nu hvor der igen er nye afsnit i serien.

Er jeres børn vilde med LEGO, og hvilken serie er deres favorit? Vi har for eksempel ikke prøvet Elves serien, men det ser meget fint ud.

Vegas nye klasse var på et lynvisit her i morges, og det første drengene fik øje på var da også F’s store LEGO samling, og det var meget svært at holde sig væk. Jeg havde egentlig lovet F at holde døren ind til hans værelse lukket, men det kan være svært at holde legeglade drenge ude. Jeg tror heldigvis ikke de fik skilt hans igangværende byggeprojekter ad.

I eftermiddag skal jeg alene med alle tre børn til et madpakke-event. Jeg håber inderligt, at jeg kommer hjem med en masse inspirerende ideer til de kattens madpakker. Jeg er virkelig dårlig til at gøre dem spændende og varierede. I dag formåede jeg dog at give belgiske grøntsagsvafler med i madkassen. De blev lavet på mit ultra smarte vaffeljern i går aftes og er ret perfekte til madpakken. Jeg håber, de er en succes. Nu vil jeg gå ud og lave dagens tredje kop kaffe. Jeg har nemlig haft en meget vågen baby i nat.

 photo blog2_zpsorglp9vk.jpg


✩ Husker du at følge med på bloggens Facebookside og Instagramprofil, så du er opdateret med de nyeste blogindlæg? ✩

✩ Har du set, at der er en masse gode vegetariske opskrifter her på Copenhagen Kiddo? Dem finder du HER .

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Introduktion til mad. Hvad gør vi så?