Flotte nye styles fra MarMar og et udsalgstip

Nye gamle møbler til kolonihaven

{INDEHOLDER REKLAME}
høstanemone kolonihave
Efter en regnfuld sommer, hvor vi langt fra fik krydset alt af på min liste over gøremål i kolo’en, kastede jeg håndklædet i ringen og blev alene hjemme i lejligheden med børnene et par weekender. Så kunne Thomas få frie hænder og ro til at sætte kolonihaven i stand uden afbrydelser fra os andre. Og jeg kunne være den glade mor, som jeg normalt er. Til sidst i vores ferie var jeg blevet træt af at stå alene med konflikter mellem de to store børn, som der desværre var mange af. Det er bestemt ikke noget, vi er vant til, og normalt er de de bedste venner. Men i slutningen af sommeren lavede jeg næsten ikke andet end at mægle, og når jeg ikke mæglede, blev jeg skældt ud fordi jeg bare var den dummeste mor i verden, og det gjorde mig i sidste ende til en virkelig muggen mor, hvis tålmodighed lå på et meget lille sted.

kolonihave staude

Så beslutningen om at blive hjemme var det bedste vi kunne gøre. Thomas fik malet en masse, og i denne weekend kunne vi endelig tage derud hele familien og begynde på nogle lidt hyggeligere ting. Mine forældre var med, og vi nød at spise i haven og indrette med nogle nye møbler.

Eller i virkeligheden har vi indrettet med brugte møbler, som vi har fundet på dba.dk. Som I måske husker, havde DBA givet mig en lille udfordring. Nemlig at indrette kolonihaven med fine fund fra deres site. Det var ikke så svært. Eller jo. Det var svært at begrænse mig, og jeg kunne have brugt en formue. Men vi fandt nogle rigtig gode ting indenfor budgettet. Blandt andet et nyt spisebord, som var meget tiltrængt. Bordet er en lakeret osb-plade på et par Hay bordben. Simpelt og rigtig pænt. Synes I ikke?

bord med osb plade flexa højstolbord med osb-plade flexa højstol

Vi fandt også de flotteste army lockers, som skulle bruges til børnenes værelse. Vi var endda ude for at hente det, men desværre var det alt for tungt at slæbe for Thomas alene. Så vi måtte springe fra.

I stedet fandt vi en rigtig fin FDB-gyngestol designet af Poul M. Volther. Den er perfekt til vores læse/strikke/hygge-hjørne og ikke mindst god at amme i. Den var i forvejen malet, og indtil videre beholder den farven, og så har vi lagt et lammeskind i, så den er dejlig blød.
 photo blogdba3_zpslgegyxrd.jpg

Det var et par glimt fra kolo’en, som efterhånden er ret hyggelig at være i. Børneværelset og verandaen sker der også en masse med. Men mere om det i et andet indlæg.

Skalstolene er i øvrigt også købt på DBA for snart et par måneder siden. Vi fik dem for 100 kr stykket. En ret god deal, hvis du spørger mig. Jeg har forsøgt mig med lidt sprøjtemaling, hvilket jeg vist har nævnt herinde før. Jeg er ikke helt tilfreds, så lige nu overvejer jeg lidt, hvad der skal ske. To af dem er blevet for mørke, så jeg skal ud at finde noget malingen i en lysere tone.

Indlægget er lavet i samarbejde med DBA.


✩ Husker du at følge med på bloggens Facebookside og Instagramprofil, så du er opdateret med de nyeste blogindlæg? ✩

✩ Har du set, at der er en masse gode vegetariske opskrifter her på Copenhagen Kiddo? Dem finder du HER .

2 kommentarer

  • Nina

    Hej Signe. Jeg synes, det er vildt imponerende, hvor langt I er nået med jeres kolonihave – især med tre børn, som jo også skal have opmærksomhed 🙂 Det ser virkelig godt ud. Hvor er den høje baby/barnestol fra? Vh Nina

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Flotte nye styles fra MarMar og et udsalgstip