Ny manke til mutti...

Analog weekend

Så gik der fire dage med stilhed fra min side. Ofte plejer jeg at skrive et par blogindlæg og planlægge dem til de dage, hvor jeg ved, jeg ikke er ved computeren. Men det har jeg simpelthen ikke nået i sidste uge.

Vi har haft en mere eller mindre analog weekend i kolonihaven, hvor det endnu en gang regnede mere, end vi havde håbet. Det er ikke nemt at få malet det hus færdigt, når det regner sådan. Til gengæld er der blevet repareret nogle steder på huset, hvor det var kritisk, inden vi lukker huset ned til vinteren.
 photo 12021732_10152960417406548_843136405_n_zps6z2e89fm.jpgImens Thomas har repareret på huset, har børnene og jeg siddet i sengen i stuen og hygget os med film og strik. Jeg har lavet god mad, blandt andet et foccacia-agtigt brød med oliven og asparges og en chokoladekage til lørdagens Voice Junior. Børnene havde en lille krise over, at vi skulle i kolonihaven, hvor vi ikke kan se Voice Junior, så vi lovede at finde en løsning. Det blev så til et TV2 Play abonnement, så vi kunne se programmet over telefonens data. Gisp! Der røg en halv måneds forbrug på det.

 photo IMG_0865_zpsmfy9fhrv.jpg

 photo IMG_0860_zpslysyhwo8.jpg

Brødet blev i øvrigt virkelig lækkert, så det kommer der en opskrift på en af dagene. Vi skar det igennem og brugte det som sandwich. Virkelig lækkert.

I eftermiddag skal de to store og jeg ind i Planetariet og se præsentation af det nye konsolspil LEGO Dimensions, som fusionerer fysiske LEGO klodser med det interaktive spil på konsollen. Jeg er ret spændt på at se, hvad det helt præcist går ud på, og især Folke er virkelig spændt. Jeg gætter på, at det hele kommer på ønskesedlen. Godt det både snart er fødselsdag og jul.

2 kommentarer

 • … og nogle gange er det altså helt befriende med en weekend uden digitale devices 🙂 Yay, glæder mig topmeget til at se den kolo IRL snart.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • copenhagenkiddo

   Ja det bliver nok først i foråret, for nu lukker vi jo ned 🙂 Håber vi snart ses. Nu fik vi ikke snakket i dag. Kram

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ny manke til mutti...