Nyt fra kololivet

Ugen der gik med blog-flytning og andre gode ting

Milk Copenhagen Ashley Goldberg11997429_10152942831661548_1254732477_nEfter en travlt start på ugen, hvor al min tid blev brugt på at få bloggen på benene igen, så fik jeg endelig tid til  voksensamvær torsdag. Jeg hungrede det ret meget, og det endte da også med at blive en rigtig hyggelig dag med en masse søde damer (og flødeboller) til blogevent på STAY, som ligger meget tæt på mig. Jeg mødtes med Blomme-Signe inden, så vi kunne trille lidt med barnevognen og tale lidt blogflytning. Hvis I ikke har opdaget det, så ser vores blogs nogenlunde identiske ud, sådan rent designmæssigt, men der er altså en mening med det. Mere om det en anden dag.

Milk Copenhagen Ashley GoldbergVi fik kigget på tøj hos Milk Copenhagen, som har valgt at lave designsamarbejde med Ashley Goldberg denne sæson. Et rigtig dejligt træk fra deres side, synes jeg. Jeg har nemlig længe været glad for Ashleys prints fra Etsy.com, og har haft planer om at købe nogle illustrationer til børneværelset. Vi fik faktisk en illustration med hjem til F og V med deres navne på, så nu skal jeg egentlig bare have skaffet rammer til dem. Synes I ikke de er pæne? Kollektionen indeholder flere fine items, blandt andet det skønne printede sæt på øverste billede, lækre sweatpants i denim-stil, den fedeste bomberjakke og så en pæn kimono i kraftigt stof, som jeg har købt til mig selv i str. 164. Den bliver perfekt til vinter tror jeg. Jeg skal nok vise den frem i et senere indlæg. Jeg var også meget tæt på at købe bomberjakken i str 14 til mig selv. Jeg tror dog ikke at Folke ville se det som en særligt god ide, at vi to skulle gå i matchende jakker. Den slags er altså begyndt at blive for PINLIGT!

islands brygge babyFredag havde jeg en aftale med en pige, jeg har lært at kende gennem bloggen. Hun bor her på Bryggen og skal også have startet en blog op. Så vi sad og nørklede med det hele dagen og fik drukket god kaffe på Kaffi og sludret så det halve kunne være nok. Der var virkelig hyggeligt, og der var ikke så mange mennesker på Kaffi. Jeg kan ret godt lide, når et sted ikke er for crowdet. Især, når man har baby med sig.

bratz are back relanceringI dag startede vi dagen ud med at være til relanceringen af Bratz-dukkerne. Dukkerne har tidligere været overdrevet sminkede med gigantiske, optegnede læber, men de er nu blevet lidt mere afdæmpede, selvom de stadig har et lidt spektakulært udseende med store læber. Men eftersom børnene har set Bratz the Movie fra 2007 et utal af gange hen over sommeren, mens vi har knoklet i kolo’en, syntes Vega, at det var fantastisk at komme ud og se Bratz-dukkerne, og vi fik taget skøre billeder i deres photo booth. En rigtig hyggelig formiddag.

Budskabet i relanceringen er, at alle skal være sig selv og se ud som man har lyst i stedet for at fælge med strømmen og gøre som alle andre. Og det var faktisk også budskabet i Bratz-filmen fra 2007. Jeg tror bare Bratz i sin tid druknede i kritik over den voldsomme makeup.

Jeg vil dog sige, at tøjet på nogle af dukkerne stadig er pænt vulgært, fx på deres Study Abroad dukke, og det kunne godt gøres liiiidt mere afdæmpet, hvis målgruppen er piger på omkring de 6 år. Til gengæld er andre af deres dukker rigtig fine og tilforladelige, for eksempel denne her. Bare min mening. Hvad tænker I? Leger jeres børn med Bratz, og er det legetøj I ville kunne finde på at købe til dem?

cirkelbroen olafur eliassonInden regnen slog ned over Islands Brygge, nåede vi også til Bryggens 110 års fødselsdag. Den årlige fødselsdagsfest er virkelig hyggelig, og vi elsker, at vi efterhånden har boet her så længe, at vi møder en masse folk, vi kender fra bydelen.  Egentlig skulle vi have været i kolonihaven, men nu hvor det regner så meget har vi besluttet at blive hjemme og få gjort rent og få klaret alle de kedelige ting, der jo også skal gøres. Og så skal vi se Voice Junior i aften.

Jeg håber I har en dejlig weekend og får hygget trods det våde vejr?

 photo blog2_zpsorglp9vk.jpg

4 kommentarer

 • Det var så hyggeligt at vi lige nåede lidt voksentid før eventen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • copenhagenkiddo

   Ja det var skønt! Også turen hjem 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Skulle lige til at skrive, at jeg ikke har bevæget mig uden for matriklen, men jeg har trods alt været ude at gå med barnevognen et par gange. Ellers bare indendørshygge med lidt fikserier på lillesøsters værelse og besøg af kær veninde.

  Og tillykke med blogflyt. Spændende hvad du og Signe har gang i! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • copenhagenkiddo

   Det er da så hyggeligt med barnevognstur <3 Lyder som en ret dejlig lørdag.

   Kh Signe

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nyt fra kololivet